Jump to content

3 tipp, hogy fiatalos maradhass

2015. 11. 07. 18:05

Ki ne lenne kíváncsi az örök fiatalság titkára? Egyre többet hallunk a sztárok fiatalságot megőrző praktikáiról, amelyeket még a látvány is alátámaszt, hogy tényleg eredményes. Szeretnéd te is megőrizni a fiatalságod? Utánajártunk, hogy hogyan maradhatsz energikus és fiatal.

Kristálygomba: A kaukázusi emberek körében hagyományos eledel a kristálygomba, amely nem csupán fiatalságukat őrzi meg, de ezáltal számos betegséget is megelőzhetnek vagy elkerülhetnek. Nem csoda tehát, hogy a Kaukázusban sokan akár a 110 éves kort is elérik. Lényege, hogy megakadályozza a táplálék rothadását a belekben, így gyógyít, és élethosszabbító hatása van. Fogyasztása jobb közérzetet, jobb alvást, rendeződött emésztést, több energiát és ellenállóbb immunrendszert eredményez. Alkalmazható idegekre, gyomorfekélyre, asztma, bronchitis, vérszegénység, vérkép problémák, sclerózis multiplex, vérnyomás és testsúly normalizálására, amelynek elérésére napi 1 liter elfogyasztása ajánlott és 2-3 hónap múlva látható eredmény, sőt akár teljes gyógyulás érhető el. Kiütések és ekcéma esetén naponta 0.5 litert ajánlanak, ezt külsőleg kell bedörzsölni, hagyni kell, hogy megszáradjon, és 2-4 hét alatt a legmakacsabb kiütések is eltűnnek. A vese-, hólyag-, epebetegségek során naponta 1 liter kell elfogyasztani, így a probléma 2-6 hónap alatt meggyógyul. Fontos, hogy az elkészítés során a gomba ne érintkezzen fémmel, mert az tönkreteszi a hatását.

Fiatalodj a saját véreddel: A kezelés lényege, hogy a páciens a saját vérével fiatalodik, amely során a saját vérplazmában dúsított trombocita-állományt fecskendeznek vissza a bőrbe. Ez megfiatalítja a kezelt bőrfelületeket, és hosszú távú hatással bírnak. A fiatalodás egy egyszerű vérvétellel kezdődik, amely utána vért egy centrifugába teszik, majd a vérlemezkéket tűvel, egy koncentráltabb formában juttatják vissza a bőr alá. Sok helyen dermarollert használnak a még szebb eredményért, ez a műszer kétszáz tüskéből áll és a bőrt felsértve sokkal hatékonyabban közvetíti a hatóanyagot.

Növekedési hormon: Míg régen csak betegségek gyógyításában alkalmazták, és csak halottakból tudták kinyerni ezt az anyagot, ma már könnyen előállítható és a fiatalság megőrzésére szolgál. Előnye, hogy hatására nő a szexuális étvágy, sokkal energikusabbak lehetünk, feszesebb lehet a bőrünk és persze kevesebb munkával érhetünk el dekoratív izmokat. A hormont fecskendővel juttatják be a szervezetbe és rendszeresen ismételni kell a kívánt hatás érdekében. Hátránya, hogy a hormon hatására nem csupán a kívánt részek indulnak növekedésnek, de elkezdenek megnagyobbodni a belsőszervek is, amelyek idővel súlyos problémákat okozhatnak, továbbá a szer elhagyása súlyos ízületi fájdalmakat is eredményezhet.

Fiatalságunk megőrzéséért sokat tehetünk, azonban érdemes meggondolnunk, hogy melyik módszert választjuk, hogy ne váljunk se függővé és nem károsítsuk ezzel az egészségünket.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: DivatésSzépség;szisszyblog | Fotó: Healthoffered)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign