Jump to content

Egy sminklemosó, amely totálisan hatékony és természetes

2015. 10. 14. 16:25

A lehetetlen, most valósággá vált: Villámgyors sminklemosás, 100 százalékos hatékonysággal, és ami a legfontosabb, hogy teljesen természetes és környezetbarát. Mondhatnánk, hogy ez kizárt dolog, de bizony nem hazudunk, ráadásul nem horribilis összeget kérnek cserébe!

Úgyis vészesen közelednek az ünnepek, és egy ilyen ajándéknak biztosan örülne legjobb barátnőd, esetleg kolleganőd, női rokonod. A Ultimate Makeup Remover Wipe névre hallgató készítmény kókusz olajos összetevője teszi lehetővé ezt a csodát, így a komolyabb sminkek is pillanatok alatt, hosszú perceken át tartó dörzsölésektől mentesen távolíthatóak el.

A kókuszolaj egyébként nem csak erre szolgál, hanem a száraz bőr ellen is hatásos. A hidratálás mellett antibakteriális, gombaölő és antimikrobiális tulajdonságokkal bír.

Ez a termék a közelmúltban robbant be a piacra, egy dobozban 20 alkalomra elegendő tasak található. Mielőtt azt gondolnánk, hogy ezt nem lesz könnyű megfizetni: Valamivel kevesebb, mint 5 ezerért vehetjük készhez jelenleg.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Cosmopolitan)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign