Jump to content

Luxuskényeztetés arcunknak házilag

2015. 08. 20. 17:40

Ezer meg ezer féle pakolást lehet készíteni, kombinálhatod is őket, ha tejtermék, gyümölcs esetleg méz van benne, túl nagyot nem tévedhetsz. Csak a savasabb gyümölcsökkel kell vigyázni!

Csokoládépakolás a szép bőrért: A kakaó antioxidáns tartalmú: flavonoid-tartalma magas, segíti a sejtregenerációt. A csokoládés pakolás rendkívül látványosan javítja a bőr minőségét, revitalizál, aktivizálja a zsírbontást, hidratálja a bőrt és biztosítja az ásványi anyag utánpótlást.

Boldogsághormonokat termel, melynek köszönhetően egyből jókedvre derülsz. Keverjünk össze olvasztott étcsokoládét, lehetőleg 70-80 %-osat egy kis tejszínnel és 1 ek. mézzel, majd vigyük fel a bőrre. Száradás után mossuk le.

Zsírosabb bőrűek számára: Egy felvert tojásfehérjébe rakjunk eredeti kakaóport, majd adjunk hozzá egy pár csepp olívaolajat és egy kis mézet. Alaposan keverjük össze, hogy krém állagú legyen. Ezzel kenjük be az arcunkat és pihenjünk így 20 percet. A bőr ezután selymes tapintású, feszes és rugalmas lesz. Narancsbőrre kifejezetten jó.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Nőipraktikák blog | Fotó: 123beautysolution)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign