Jump to content

Így fedheted el tökéletesen pattanásaidat!

2015. 08. 01. 19:34

Pattanás? Bőrpír? Mindkettő eléggé kellemetlen, főleg akkor, ha fontos eseményre készülünk (legyen az randi, állásinterjú vagy akár családlátogató). A cikkből megtudhatod, hogy mi a legegyszerűbb és legtökéletesebb módja ezek elfedésének: és még a pénztárcád sem kell kiürítened hozzá!

Sokan szitkozódnak a tükör előtt, mikor hiába szenvednek több 10 perce a sminkjükkel, az a fránya pattanás vagy bőrpír még mindig eléggé feltűnő. Pedig egyszerűen el lehet fedni őket, és még csak nem is kell több réteg "vakolatot" magadra kenned.

Mégis hogyan? Egyszerű hétköznapi tudományról van szó. A lényeg, hogy minden színnek van egy párja, amely mondhatni az ellentettje, ezáltal semlegesíti. Ezt hívják szín-komplementernek. Tehát mindezt magyarra fordítva: a bőrünk pirosas részeit zöld korrektúrával kell befednünk, míg a táskás szemekre a narancssárga való. Miután ezzel megvagyunk, minden ugyan úgy zajlik, mint egy rendes sminkelés során. Aki esetleg cinikus lenne, az tekintse meg az alábbi videót, ahol mindez a gyakorlatban is be van mutatva.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: YouTube)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign