Jump to content

Hogyan készülj el 10 perc alatt edzés után?

2015. 07. 12. 18:31

Sokszor halljuk, hogy a reggeli edzés rendkívül hatékony, ugyanakkor nem könnyű egy izzasztó edzőtermi óra után felkészülni a napra. Íme néhány tipp, hogyan hozd magad rendbe 10 perc alatt.

1. Hidratáld még nedves bőrödet
A gyors zuhany után azonnal, még nedvesen kend be bőrödet hidratálóval, testápolóval. Így gyorsabban felszívódik a krém, és még selymesebb lesz a lábad, ami segíti a gyors öltözködést.

2. Tüntesd el a szemfesték maradványokat
Az izzasztó edzés után tölts egy kis arcápoló krémet egy vattakorongra, és kend a szemed alá, hogy minél gyorsabban megszabadulj az elmosódott festéktől.

3. Időzíts
Kend fel a hidratálót és a szemkrémet rögtön zuhanyzás után arcodra, majd öltözködj és készítsd el a hajadat. Ezalatt beszívódnak a krémek, így sokkal biztosabb alapokra sminkelhetsz. Még nedves bőrre felkenni az alapozót kész rémálom.

4. Zuhanysapka
Hogy hajad ne legyen vizes zuhanyzás közben, használj zuhanysapkát. Ha nincs ilyened, egy nejlonzacskó is megteszi, amit hajgumival tudsz rögzíteni.

5. Csak a frufrudat mosd meg
Ha úgy érzed, hogy kicsit zsíros a hajad, de már nincs időd a hajmosásra, csak a frufrudat mosd meg, vagy az első tincseket, így hamar szárad a haj. És persze legyen nálad mindig száraz sampon.

6. Száraz levegőben száríts
Ha mégis hajszárításra kényszerülsz, ne feledd, hogy magasabb páratartalmú levegőben nehezebben szárad a hajad. Ezért menj jó távol a zuhanyzótól, és próbáld meg a lehető legszárazabb levegőjű helyiségben bedugni a hajszárítót a konnektorba.

(Fotó: pospugar)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign