Jump to content

Napi 60 másodperc a gyönyörű arcbőrért

2015. 07. 11. 20:00

Hatvan másodperc? Hát teljesen megőrültünk? Bizony hogy nem, hiszen Clarisonic elképesztő eredményeket képes produkálni és ezt nem csak a reklám brosúrák támasztják alá, hanem olyan nők, akik már kipróbálták és rendszeresen használják. Mégis hogyan működik? Nézzük!

Nők milliói kelnek úgy nap mint nap, hogy a már néha unalmas és időigényes sminkelés miatt kell hamarabb köszönteniük a napot, de talán ennél is fárasztóbb, mikor este még időt kell szakítani annak lemosására. Persze a mai készítmények seperc alatt elvégzik a „piszkos” munkát némi vatta társaságában, de attól még ezek nagyon károsak a bőrünkre, akármennyire is bizonygatja a leírás, hogy itt bizony minden „szipi-szuper”.

Ráadásul ezek a krémek és olajok (mármint a minőségibbek) a pénztárca tartalmára sincsenek jótékony hatással, szóval felvetülhetne a kérdés, hogy most akkor legyen inkább hanyagolva a smink a fiatalos arcbőr megőrzésének érdekében? Ez is egy megoldás természetesen, de a Clarisonic talán még jobb döntés.

A kezdetben a professzionális kabinkezeléshez kifejlesztett termék hamar az amerikai bőrgyógyászok kedvenc választása lett a tisztítókészülékek közül, megváltoztatva a szépségápolási szokásokat és magát a szépségipart.

A Clarisonic hanghullámon alapuló technológiával működik, amely gyengéd, ugyanakkor hatékonyan és eredményesen távolítja el a szennyeződéseket a puhább, simább, ragyogóbb és láthatóan frissebbnek tűnő bőrért. Olyan alapos tisztítást biztosít, amely lehetővé teszi, hogy a bőrápolási rutin során használt készítmények jobban felszívódjanak, miközben csökkenti a pórusok láthatóságát és a ráncok megjelenését. – állítja a Clarisonic.hu, melyet egyébként több neves divatoldal is alátámasztott már.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Cosmopolitan)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign