Jump to content

Arcápolási tippek érzékeny bőr esetén

2015. 06. 30. 17:00

Egyes évszakokban különösebben érzékeny arcbőröd az időjárási viszontagságokra? Ha úgy érzed már mindent kipróbáltál, akkor nézz be ide, hátha találsz valami újat!

Az érzékeny bőrre rengeteg készítményt lehet vásárolni a drogériákban és patikákban, de kétszer meg kell gondolnod, hogy valóban érdemes-e rá pénzt áldozni, elvégre könnyen megeshet, hogy egyáltalán nem fog segíteni a problémádon. Természetesen házilag is orvosolható ezen probléma és sokkal pénztárcakímélőbb tud lenni.

1. A sminklemosók nagyon igénybe veszik az arcbőrt, szóval érdemes édesmandulaolaj, arctejnek cickafark, hárs, aloé tartalmú készítményt használni.

2. Tápláló pakolás receptből rengeteget találni az interneten, de talán az egyik leghatásosabb, ha az alábbi hozzávalókat használjuk fel: ligetszépe olaj, csukamájolaj, cickafark, körömvirág, kamilla, komló, allantoin, lecitin, ceramid.

3. Nagyon fontos, hogyha mindenképpen szeretnél arclemosó tonikot használni, az legyen alkoholmentes, hiszen sokkal jobban meg tudja nyugtatni a bőrt.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Healingthebody)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign