Jump to content

Nyárias színek: Narancs

2015. 06. 19. 17:28

Ezen a nyáron három szín igazán meghatározó a smink-, divat és stílus trendekben. Mindhárom szín más és más stílust képvisel, így mi is sorra vesszük őket. Utolsóként jöjjön jöjjön a narancs.

A narancs a trópusi, gyümölcsös világot jelképezi a nyári divat- smink- és körömtrendekben.

A gyümölcsös árnyalatok egynyári slágerből igazi tartós kedvenccé váltak. Esténként színesebb, erőteljesebb sárgaarannyal bukkan fel, vagy épp élénk neonváltozatban, napközben pedig a finom barack, korall és lazac tónusok kerülnek középpontba.

Elsősorban az ajkakon közkedvelt ez a szín, az arcodon és a körmödön is jól mutat ez a tónus. Míg a lazac és a korall visszafogottan csillog, a narancs kellemesen természetes, napsütötte hatást kelt arccsontodon, és ez a különbség a bronzpúderrel szemben.

A narancsos pirosító kétségtelenül a nyár egyik legnagyobb favoritja, de csak akkor ha precízen kened fel: a halántéktól az arc legmagasabb pontján át egészen az almácskákig kerüljön belőle.

A neon narancsos körmök remekül kombinálhatók a nyár többi trendi színével, a fehérrel és a rózsaszínnel, míg ugyanez a kombináció tökéletesen illik a legújabb divatrendek könnyű, légies, mégis vidám és üdén fiatalos nyári ruhadarabjaira.

(Fotó: Seduced by Beauty)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign