Jump to content

Nyárias színek: Rózsaszín

2015. 06. 18. 15:04

Ezen a nyáron három szín igazán meghatározó a smink-, divat és stílus trendekben. Mindhárom szín más és más stílust képvisel, így mi is sorra vesszük őket. Másodikként jöjjön a rózsaszín.

A rózsaszín igazi nyári szín, mint egy nyáresti égbolt. Közben játékos szín is, mely simogatja a bőrt, frissen, egészségesen és elsősorban természetesen hat. A rózsaszín a téli vörös finom változata, idén pedig minden hozzá kapcsolódó közhellyel felszámol és roppant öntudatosan jelenik meg- az erősen fedő árnyalatok a körmökön érvényesülnek jól, az élénk fukszia pedig az ajkakon.

Egyébként a a finom rózsás árnyalatok egymás között is kombinálhatóak, és az idei szezonban különösen intenzíven ragyognak.

Egy biztos: garantáltan jó választásnak bizonyul a rózsaszín, akár sminkeden, akár körmeiden, akár pedig ruhadarabjaidon jelenik meg az árnyalat. A kislányos stílus igazán modernné válik, az élénk ajkaktól, és az erősen festett pilláktól vagy az akár színátmenetes körmöktől.

A divatban is népszerű a rózsaszín: a halvány barackszínektől kezdve, a bikinidivatban fellelhető élénk neonszínekig szinte minden rózsaszín árnyalat trendi.

(Fotó: deviantart)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign