Jump to content

Nyárias színek: Fehér

2015. 06. 17. 18:46

Ezen a nyáron három szín igazán meghatározó a smink-, divat és stílus trendekben. Mindhárom szín más és más stílust képvisel, így mi is sorra vesszük őket. Elsőként jöjjön a fehér.

Minden évszaknak megvannak a saját színei, és minden szezonnak megvan a saját stílusa. Az aktuális trend szerint finoman átfedhetik egymást, mégis könnyedén felismerhetőek.

Az első és legfontosabb szín az aktuális sminktrendekben a fehér, ami hűvös, mint a tengeri fuvallat. A divatban is egyre népszerűbb, sőt, a tiszta fehér öltözékek a legmenőbbek ezen a nyáron.

A fehér hatvanas évekből származó trendje az idei nyár nagy kedvence. A metálosan fénylő ruhák mellett - a legkedveltebbek az egyrészes darabok - a fehér a könnyedséget, üdeséget, tisztaságot jelenti, ami a legtöbb embernek a nyárral egyenlő.

A fehér szemkontúr az egész szemet keretezi, és különlegesebb csábító, ha műszempillát is használsz., hiszen így a szemkontúr megkapja a megfelelő optikai ellensúlyt.

Akinek ez a stílus túlzás, annak a fehér körömlakkot javasoljuk. A lehetőségek szinte határtalanok: eldöntheted, hogy csak bizonyos részeket, például a körömhegyet lakkozod ki, de nyugodtan húzhatsz csíkokat vagy akár az egész körmöt befedheted.

(Fotó: pinterest)


divatesszepseg_sticky_layer_redesign