Jump to content

Smink edzés után 5 lépésben

2015. 06. 16. 23:02

Veled is gyakran előfordul, hogy edzés után még menned kell valahova, ahol jó lenne emberi módon kinézni? Izzadás, kipirosodás és zuhany után viszont nincs idő a teljes sminkre. Ezzel az 5 lépésből álló gyors sminkkel viszont újra csinosan léphetsz ki a világba!

1. Ultra könnyű púderrel fedd be arcod, ne vacakolj a fedő púderrel, netán alapozóval vagy BB krémmel, felesleges. Ez mattítja az arcod és megszünteti az izzadt csillogást, és egy kis színt ad bőrödnek.

2. Mivel az edzés után valószínűleg van egy természetes pirosságod, ezért inkább bronzosítóval színezz, mintha a szabadban edzettél volna, és megfogott volna a nap. Helyezd arccsontjaid vonalára, homlokod tetejére és állkapcsodra, valamint nyakadra a bronzszínű port.

3. Színezd és töltsd ki szemöldöködet, húzd ki szemöldökceruzával. Csak természetesen! Így sokkal összeszedettebbnek tűnik majd külsőd, és apró, ám jelentős javulást idézhet elő megjelenésedben.

4. Ne bíbelődj szemsminkkel és szemceruzával, egyszerűen csak tegyél fel néhány réteg szempillaspirált! Megnagyobbítja és szebbé teszi szemeidet, ugyanakkor természetes hatású maradsz.

5. ajkaidra tegyél fel egy kevés ajakbalzsamot és szájfényt. Ennyi az egész! Könnyű, gyors smink, nem feltűnő, mégis segít az izzasztó edzés után.

(Fotó: sheknows)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign