Jump to content

A szépségápolás 6 alapeleme

2015. 04. 02. 18:26

Bizony vannak olyan szépségápolási termékek, amelyek a legtöbb nő polcán megtalálhatóak. Itt most természetesen nem bizonyos márkákra gondolunk. Vajon te is használod a cikkben szereplő összes készítményt?

Szemceruza: A női neszesszerek egyik legalapvetőbb sminkkelléke a szemceruza, amely elég sokoldalú, sokan mégsem használják ki az adottságait.

Tisztító: Ez egy elég tág fogalom így, de a legtöbb esetben arclemosó vagy kézmosó formájában lapul meg a női „batyuban”, bár a körömlakklemosó is még ide sorolható. Igazából ez a lista valószínűleg végtelen hosszú lenne.

Szempillaspirál: A női szem gyönyörűségét talán a szempillaspirál emeli ki leginkább. Rengeteg alfaja van és biztos vagyok benne, hogy nálad is legalább 2-3 féle található.

Körömlakk: Ember legyen a talpán, aki veszi a fáradtságot és megszámolja, hogy mégis hányféle színben kapható körömlakk.

Alapozó: Ez az a termék, amit gondosan kell kiválasztani, hiszen alkalmazkodnia kell a bőrszínünkhöz. Meg persze tudni kell használni, ami szintén nem könnyű feladat

Rúzs: Valószínűleg nincs olyan nő a földön, aki ne használt volna legalább egyszer élete során rúzst. Egy felmérés alapján a piros színű a legkeresettebb és legjobban kinéző.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Crystalstargroupltd)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign