Jump to content

Innen tudod, hogy ő a nagy Ő

2021. 03. 24. 10:59

A szakértők szerint a következő jelek azt sejtetik, hogy élethosszig tartó szerelemre találtál.

Arról, hogy létezik-e a nagy Ő, igen sokan eltérő véleménnyel vannak. Vannak, akik szerint nincs ilyen, vannak, akik szerint van, és olyanok is, akik szerint több is lehet belőle. A felfogások különböznek, az viszont biztos, hogy léteznek olyan mély és erős kapcsolatok, melyek hosszú évtizedekig tartanak.

A viszonyok első szakaszában még nehéz megjósolni, hogy hosszú távú lesz-e a szerelem. Egy kis idő elteltével azonban már bizonyos jelek sejtethetik, hogy élethosszig tartó kapcsolat lehet belőle. A szakértők úgy vélik, a következők egyértelműen erre utalnak.

Jeannie Assimos randitanácsadó szerint a tartós, boldog szerelem legfőbb indikátora, hogy a felek megértik egymást, és az együtt töltött idő valahogy természetesnek, egyszerűnek tűnik. Kapcsolatukat a biztonság és a stabilitás érzése jellemzi. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem merülnek fel köztük problémák, nem veszekednek, csupán azt, hogy alapvetően jól érzik magukat együtt, képesek rendezni a vitákat, és őszintén, nyitottan állnak a másikhoz - mindezt úgy, hogy nem esik nehezükre.

Az életben rengeteg monoton, unalmas tevékenységet kell elvégeznie az embernek, ám ha valaki megtalálta az igazit, akkor ezeket is szórakoztatóbbá teszi, ha együtt csinálják. Ha a bevásárlás, a mosogatás vagy épp a főzés is kellemesebb együtt, illetve még ezek közben is jól elbeszélgettek, elnevetgéltek, valamint mindenben magától értetődő, hogy segítetek egymásnak, akkor ez szintén nagyon pozitív előjel.

A hibák beismerése

Az is arra utal, hogy megtaláltad az igazit, ha mindketten hajlandóak vagytok beismerni a hibáitokat, és nem szégyelltek bocsánatot kérni értük. Ebben az estben ugyanis a kötelék annyira erős, hogy a felek sokkal fontosabbnak tartják a kapcsolatukat és a problémák megoldását, mint azt, hogy mindig igazuk legyen. Bíznak egymásban, tudják, hogy a másik nem él ezzel vissza, így pedig könnyebben túllendülnek a konfliktusokon.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign