Jump to content

Nézője mentette meg

2020. 07. 29. 13:33

A sasszemű tévénéző e-mailben értesítette a riportert gyanújáról és arra kérte, menjen orvoshoz.

A floridai tévécsatorna, a WFLA-TV főleg tényfeltáró riportokkal foglalkozó műsorvezetője, Victoria Price a közelmúltban igencsak furcsa levelet kapott az egyik nézőjétől: „Most láttam a riportját. Ami aggodalommal tölt el, az a duzzanat az ön nyakán. Kérem, nézesse meg a pajzsmirigyét” – írta az aggódó néző, aki elárulta, Victoria nyaka a saját nyakára emlékeztette, amiről kiderült, hogy rákos.

Legyen bármilyen furcsa is, a figyelmeztetés hatásosnak bizonyult: a műsorvezető felkereste az orvosát és alaposan kivizsgáltatta magát, melynek során többek között vérvételre és ultrahangra is elment. A vizsgálatok után kiderült, a néző aggodalma jogos volt: a riporter valóban daganatos beteg.

Victoria a közösségi médiában részletesen beszámol az egészségi állapotáról: a Twitterre feltöltött egy képet, amin látható a duzzanat, egy július 24-ei bejegyzésben pedig nyilvánosan köszönte meg a nézőnek, hogy figyelmeztette.

„Magánjellegű hírt kell megosztanom: kiderült, hogy daganatom van. Köszönettel tartozom a csatornánk egy csodálatos nézőjének, aki felhívta a figyelmemet a betegségre” – írta.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pexels.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign