Jump to content

Van-e a boldogságnak illata? (X)

2020. 06. 30. 12:03

Képzeld el, hogy a kedvenc illatszerboltodban vagy! Most pedig képzeld el, hogy belépsz egy légfrissítővel agyonillatosított ruhaüzletbe! Hol érzed magad boldogabbnak?

Mi az illatszerboltra szavazunk, egyszerűen azért, mert a valaha érzett illatok erős lenyomatot hagynak az agyunkban, a szaglásunk nagyon erősen kapcsolódik az emlékeinkhez és az érzelmeinkhez. És egy illatszerboltban több illat bombázza az agyunkat, ezáltal az érzelmeinket, több kellemes emlék jut az eszünkbe.

Ha valakit szerettek, szeretitek az illatát is, ugye? Ha az utcán „elmegy mellettünk” a kedvenc illatunk, rögtön felkapjuk a fejünket, vagy rögtön fel tudunk idézni egy kellemes pillanatot, egy pici boldogságfalatot. Olyan jó beleszagolni a párunk hajába, de akár a frissen mosott ruhánk illata is újra és újra egy kis boldogsággal tölt fel.

Az emberek többsége számára létezik olyan illat, amely hatással van a mindennapjaira - derült ki a Lenor júniusi online reprezentatív felméréséből.*  A lakosság négyötöde számára (84%) fontos a frissen mosott ruhák jó illata, így az illat szerepe a mosásnál kiemelkedő jelentőségűnek mondható. Ezen belül az érzelmeikre hatnak az illatok: a megkérdezettek szerint leginkább a komfortérzethez 63%, boldogsághoz 41%, vagy a vonzalomhoz 34%, kapcsolódnak.

A Lenor egymással harmonizáló mosókapszula és öblítő kollekcióinak együttes használatával a frissen mosott ruha illata hosszabban tart, és sokkal intenzívebb lesz, ezáltal a mindennapjainkban is hozzájárul a megfelelő komfortérzetünkhöz.

A mosószer és a textilöblítő kombinálása – „A tökéletes páros

A Lenor mosókapszula és textilöblítő kollekciók olyan tökéletes párosokat alkotnak – annyira jól működik köztük a kémia – hogy ha együtt használod őket a tiszta ruha hosszabban és intenzívebben illatozik. Nemcsak pár napig, akár egy teljes héten át élvezheted a frissen mosott ruhák és ágyneműk illatát. Ez a Lenor legújabb fejlesztésének, az érintésre aktiválódó parfümtechnológiának köszönhető. Az öblítők nem csak hosszan tartó frissességet biztosítanak, hanem puhává, kényelmes tapintásúvá varázsolják a ruhát, csökkentik a gyűrődést, megkönnyítik a vasalást és lerövidítik a száradási időt. A Lenor boldogság titka a mosószer és textilöblítő közös használatában rejlik.

Neked melyik a tökéletes páros?

Lenor Gold Orchid  mosószer, öblítő és parfümgyöngy: meleg, ábrándos illatában a vanília érzékisége megnyugtatóan keveredik a mimóza, méz, rózsa és érett őszibarack édes aromájával.

Lenor Amethyst & Floral Bouquet mosószer, öblítő és parfümgyöngy: pompás illat, melyben a felpezsdítő bergamott, az elegáns frézia és az érzéki jázmin bársonyos elegye magabiztosságot sugall.

Lenor Spring Awakening patyolattiszta fehér ruhák mosószere, öblítő és parfümgyöngyök: üde illat a bájos tavaszi virágok, a finom pacsuli és a fehér cédrus élénk frissességével.

*2020. júniusában az NRC a Lenor kérésére 1000 főt tesztelt online kérdőíves felméréssel, a 18-65 éves korosztályból az NRC NetPanel, Magyarország legnagyobb kutatási panelje segítségével

(Forrás: Szerkesztőség)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign