Jump to content

Randi online?

2020. 05. 05. 17:12

Ha személyes találkozásra nincs lehetőség, egy netes randevút is bátran beiktathattok: ezekre figyelj, hogy igazán jól sikerüljön.

Mostanában a kommunikáció és a kapcsolattartás jórészt az internetre tevődött át. A randiappokat eddig is rengetegen használták, és mivel most csak ezeken keresztül lehetséges ismerkedni, még nagyobb sikernek örvendenek.

Ha nem akartok, az első randevúkra sem kell hosszú heteket, hónapokat várni: csak igazodni kell a helyzethez, és online megejteni a találkát. Bár ez elsőre szokatlanul hangozhat, valójában nem is olyan furcsa, és egyre többen szavaznak erre a megoldásra. Ahhoz azonban, hogy urald az ismeretlen helyzetet, és minden a lehető legjobban alakuljon, érdemes odafigyelni néhány dologra: a szakértők szerint ezek a sikeres első netes randi hozzávalói.

Maria Sullivan randiszakértő szerint sokan úgy vélik, hogy egy virtuális találka kínos, ám ez egyáltalán nem így van, ha mindent jól kezelnek a felek. Ehhez ugyanolyan tervezés kell, mint egy személyes találkozóhoz. Akkor kerüljön rá sor, ha mindketten szeretnétek, és ez esetben is a legjobb, ha nem teljesen spontán módon történik, hanem egy előre megbeszélt időpontban, mert így fel lehet rá készülni.

Érdemes előtte ugyanúgy előkészülni, mint egyébként: öltözz fel, sminkelj, ha szeretnél, hallgass zenét, hogy ellazulj, tégy meg mindent, hogy a lehető legjobban érezd magad. Persze arra azért ajánlott ügyelni, hogy ne ess túlzásba. Például a túl sok festék vagy a koktélruha azért idegennek hat otthonra, de egy kis alapozó vagy szempillaspirál, illetve egy nőies blúz remek választás lehet. A lényeg, hogy kényelmes viseletben legyél, de csinosnak, vonzónak és magabiztosnak érezd magad benne. És ami még fontos: olyan helyet válassz, ahol a háttérben semmi olyan nem látszódik, amit nem szeretnél, hogy megpillantson a másik.

Nem csupán ezekben jó azonban felkészülni, hanem témákban is. A szakértő szerint hatalmas előny, hogy videóchaten keresztül úgy puskázhatsz az összeírt kérdésekből, hogy azt a másik észre sem veszi. Gyűjts pár mentőötletet, melyekkel könnyedén feloldhatod a kellemetlen szituációkat vagy a kínos csendet. Arra viszont ügyelj, hogy ne faggasd a partnert állásinterjú-szerűen, hanem igyekezzetek lazán, természetesen beszélgetni, mintha csak személyesen ülnétek egymással szemben.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign