Jump to content

Fontos hogy nevess a szerelmeddel

2020. 02. 26. 19:30

A szerelem nem ismer határokat, szabályokat, szépséget, és azt mondják, vak is. De egy biztos: nincs szerelem nevetés, vidámság és humor nélkül. Így keresd az igazit!

Az, hogy a nevetés, a vidámság, a mosoly a lelkünknek, pszichés állapotunknak jót tesz, szinte már köztudott. Innen már nem is nehéz továbbvinni a gondolatot: komoly esély van rá, hogy szerelembe essünk a következő szembejövő férfival, aki meg tud nevettetni bennünket.

Könnyebbnek tűnik

Az olyan ember mellett, aki mosolyt csal az arcunkra, vicces, sokkal több pozitív energiát közvetít felénk is, mint az, aki nem észleli az élet humoros oldalát. Mellette könnyűnek tűnnek a hétköznapok is, így sokkal vonzóbb a kívülállók számára.

Egy, az USA-ban végzett tanulmány szerint a nők szimpátia alapján választanak maguknak párt, ennek alapja pedig a szellemesség és a józan ész megfelelő kombinációja. Ugyanakkor arra is fény derült, hogy a férfiak részéről sokat nyom a latban, ha a lehetséges partner tud velük együtt jóízűeket nevetni. 

Egyszerű, de idő kell hozzá

Egyszerűnek tűnik a képlet, mégis gyakran olyan, mérgező kapcsolatokba keveredünk, amelyekben nemhogy kacagás nincsen, de rendesen szenvedünk. Mégis sokszor nagyon nehéz kiszabadulni egy ilyen méltatlan helyzetből. E tapasztalások azonban segítenek felismerni az igazi értékeket, hogy ráleljünk életünk szerelmére. Ha van mellettünk valaki, aki a legnehezebb nap végén is jobb kedvre tud deríteni bennünket, elfeledteti rövid időre a sok rosszat, ami történt velünk, akkor szeressük nagyon, és ne hagyjuk elmenni.
Összegezve, az igazi: tud szeretni, tisztelni és nevettetni.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign