Jump to content

Lapos hasat szeretnél?

2019. 12. 19. 20:19
Nincs sok idő. Már tényleg csak pár hét, és nyakunkon a nyár. Na jó, a nyári szünetig még szűk egy hónap van, de mindenképpen rapid megoldás kell, már ami a beach bodyt illeti. Mindent meg kell tenni a tökéletesen lapos hasért.
 

Mondjuk jó annak, akinek csak a lapos has hiányzik a tökéletes beach bodyhoz. Most nekik mutatunk pár trükköt vagy stratégiát, hogyan tudnak pár hét alatt lapos hasúvá varázsolódni. A többieknek egy kicsivel több időre és energiabefektetésre lesz szükségük.

Minden megengedett

  • A lapos hasért folytatott harcnak ebben a szakaszában minden eszköz megengedett: vessük hát be elsőként a szuper zsírégető, feszesítő csodakrémeket. Ezt összeköthetjük egy bőrdörzsölős nyirokmasszázzsal is, ami elősegíti a lerakodott zsírrétegek elégetését. Végezzünk masszázskesztyűvel körkörös mozdulatokkal kívülről befelé haladva.
  • Az étkezés sem maradhat ki a sorból. Lapos hasra ennyi idő alatt csakis akkor van esély, ha elfelejtjük a cukrot minden formában, valamint száműzzük a haszontalan szénhidrátot az étkezéseinkből. A fehér kenyér, a zsemle, a pizza, az összes péksütemény és a burgonya is felejtős.
  • Fogyasszunk minél több vízhajtó és rostban gazdag zöldséget vagy gyümölcsöt. Ezek mind elősegítik, hogy eltűnjenek a felesleges zsírpárnák.
  • Az egyik legfontosabb pedig a vízfogyasztás. Legjobb, ha rendszeresítünk egy saját kulacsot, amivel mérni is tudjuk, hogy mennyi vizet fogyasztottunk az adott napon. Legyen meg a 2 liter víz mindennap!
  • Sportoljunk. Ha lehet, naponta iktassunk be 40-60 perc mozgást. Ez lehet intenzív séta, kocogás, aerobik vagy kerékpározás vagy bármi, amivel mozgunk, és örömmel végezzük.
(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign