Jump to content

Beszóltak a környezetvédők

2019. 07. 26. 02:25

A kommentelők rosszindulata néha nem ismer határokat.

Bonnie megelégelte a rengeteg műanyag szatyrot, amit a vásárlások alkalmával felhalmozott, ezért úgy döntött, hogy nem vesz többet. Helyette két nagyméretű műanyag dobozt helyezett az autója csomagtartójába és azóta egyenesen azokba pakol át a bevásárlókocsiból a szupermarket parkolójában. Nemrég egy másik vásárló meglátta ezt, és megdicsérte a nőt a remek ötletért, mondván, ő is követni fogja a példát.

Ezen felbátorodva Bonnie megosztott egy képet a Facebookon a dobozokról, hátha másoknak is tetszik az ötlet. Így is lett, rengeteg lájkot kapott, de nem várt reakciók is születtek. Többen ugyanis támadni kezdték a nőt, hogy egyáltalán nem környezettudatos a műanyag dobozok használata, mivel az is káros a környezetre, ellentétben például a papírzacskókkal.

Bonnie meghökkent a negatív reakciókon, és kifejtette, hogy ő sosem mondta magát nagy környezetvédőnek, ő egy egyszerű anyuka, aki kitalált valamit, ami könnyebbé teszi az életét. „Mindegy, hogy anyagi, kényelmi vagy ökológiai szempontból nézem, nekem bevált” – mondta.

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign