Jump to content

Ezt bánják a férfiak

2018. 09. 21. 23:15

Sokat gondolkodtak a válás után, és elárulták, mi a legnagyobb hiba, amit szerintük elkövettek a házasságuk során.

Akármi miatt megy tönkre egy házasság, a válás előtt vagy után valamikor szinte mindenki igyekszik kitalálni, hol ronthatták el, mit kellett volna másképp csinálni. Ez azért is rendkívül hasznos, mert, ha rájönnek, mi volt a szakítást okozó probléma, akkor a következő kapcsolatban ügyelhetnek rá, igyekezhetnek elkerülni.

Néhány férfi nemcsak magában gondolkodott ezeken, hanem az interneten is elmondta, mi az, amit, úgy érzi, elrontott. Nem feltétlenül csupán olyan dolgokat említettek, melyekre a legtöbben gondolnának.

„Bárcsak ugyanakkor feküdtünk volna le aludni”

- Még azelőtt sem bújtunk ágyba egy időpontban, hogy külön szobába költöztünk volna. És most egyáltalán nem a szexről beszélek, csupán arról, hogy nem egyszerre feküdtünk le. Én mindig sokáig fent voltam, sorozatokat néztem, vagy tévéztem, mert úgy gondoltam, ő túl korán indul aludni. Azóta rájöttem, hogy nagyon különleges és szoros kapcsolatot eredményez az, ha együtt töltik a nap végét a párok. Összebújni és ölelkezni a fárasztó munkanap után, beszélgetni, és együtt ellazulni - ezek a dolgok olyan köteléket adnak, amire mindenkinek szüksége van - írta Adam Petzold.

„Bárcsak ne hallgattam volna el a gondolataimat”

- Annyi minden van, amire utólag jöttem csak rá, hogy teljesen rosszul csináltam. De, ha egyet kellene választanom, az az lenne, hogy mindenről hallgattam. Például nem szóltam, hogy még várjunk az összeköltözéssel, mert nem állok készen, vagy egészen apró dolgokról sem, mint például, hogy utáltam a brokkolis kaját, amit főzött. Tiszteletlenségnek éreztem volna, hogy beszélek ezekről, pedig valójában csak őszinteség lett volna. Már tudom, hogy minden ilyet meg kell osztani a másikkal, hogy meg tudjátok beszélni, és lássa, tudja, mit érzel, vagy mit gondolsz. Mert, ha nem így történik, az szétrombolja a kapcsolatot - vallotta be Craig Tomashoff.

„Igyekeznem kellett volna helyrehozni a dolgokat”

- Amit a legjobban megbántam a három éve történt válásom óta, az az, hogy nem adtam bele mindent abba, hogy rendbe tegyük a problémáinkat, még mielőtt szakítottunk volna. Túl öntelt voltam, és távolságtartó, inkább úgy döntöttem, hogy megpróbálok nem foglalkozni az egésszel. Azt tudom, hogy annál a pontnál, ahova végül eljutottunk, a válás volt a legjobb megoldás. De úgy érzem, nem kellett volna hagynom, hogy odáig fajuljon a dolog. Igen, a végén már boldogtalanok voltunk, de a gyermekeink és a mi életünk sem lesz már ugyanaz, és szerintem megelőzhettük volna ezt az egészet - írta Derick Turner.

 

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign