Jump to content

Ne légy annyira titokzatos

2018. 09. 03. 22:28

A randizás egyik legingoványosabb része az, amikor próbálod kitalálni, hogy a veled szemben ülő nő vagy férfi mit akar tőled. Barátok legyetek, vagy indulhat a párkapcsolat? Férfiak tanácsai következnek nőknek.

Nincsenek bevált receptek, nincs egyezményes jel, hogy ha a nő a jobb fülét meghúzza, akkor érdekli a pasi, ha viszont a balt, akkor csak szimpatikus neki, és maximum barátként számít rá. Nemcsak a férfiak, a nők is ugyanúgy nehezen értelmezik a jeleket, és gyakran hetekig-hónapokig húzódik a dolog, mire egyértelművé válik, hogy mi lesz a két ember között. A Redditen ezért tette fel a nagy kérdést egy nő, hogy mégis hogyan kellene jeleznie egy pasinak, hogy többre vágyik, mint barátság. Férfiak válaszoltak neki őszintén.

1. Felejtsd el a játszmákat!

„A randizás során azt tanultam meg a játszmákról, hogy ami egyértelmű a nőnek, az érthetetlen a férfinak, és fordítva. Ezért aztán teljesen felesleges játszmázni, mert csak összezavarod vele a másikat.”

2. Küldj egyértelmű jeleket!

„Minden férfinek vannak horrortörténetei arról, hogy félreértették a nők jeleit, és megszégyenülten kellett elkullogniuk a helyszínről. Mert ha babrál a nő a hajával, és másfelé néz, akkor az nekünk szól, vagy meglátott valakit az étteremben? Vagy ha rám kacsint, akkor érdeklem, vagy csak viccelődik? Azt hiszem, sokszor az a gond, hogy a nők túlbonyolítják a jeleket, sokkal egyértelműbben kellene jelezniük, ha tetszik nekik egy pasi.”

nők férfiak jelek

3. A titokzatosság nem mindig nyerő

„Bár azt szokták javasolni a nőknek, hogy legyenek titokzatosak, valójában a férfiak általában annak kezdenek udvarolni, akin észreveszik, hogy nyitott rájuk. Ha úgy tesz a nő, mintha nem érdekelné a férfi, azzal nem a vadászösztönt ébreszti fel benne, hanem azt üzeni, hogy nem izgatja a dolog.”

4. Legyél egyenes!

„Férfiként azt mondnám, hogy az egyenes a jó út. Van olyan élményem, hogy egy nő randira hívott, csak így, egyszerűen, és remekül alakult köztünk a kapcsolat. Nagyon vonzónak tartottam, hogy egyenes volt velem. Ha meg ilyen helyzetben egy pasi visszautasít, akkor legalább hamar tudod, mi a helyzet, és gyorsan továbbléphetsz.”

5. Ne várj!

„A barátnőm megunta, hogy nem merem randira hívni, úgyhogy végül ő hívott el engem. Végül 10 hónapig voltunk együtt, össze akartunk költözni, már a macskáját is örökbe fogadtam szinte. Az egy dolog, hogy mi szakítottunk, de attól még nagyon szexi, ha egy nő kér randit egy férfitól.”

(Forrás: nlcafe.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign