Jump to content

Ne gyűrődjenek a ruháid

2018. 08. 31. 11:01

Ha beveted ezeket a trükköket, a bőröndben is simák maradnak a ruháid.

Gondosan kivasalod a ruháidat utazás előtt, szépen behajtogatod őket a bőröndbe, a szállodába érve viszont valahogy mégis gyűrött darabok fogadnak – ugye, neked is ismerős ez a helyzet?

Sokszor érezheted úgy, a becsomagolt ruhák saját életre keltek az út alatt, mert a gondos pakolás ellenére úgy néznek ki néhány óra után, mintha a szennyestartóból húztad volna elő őket. Ez pedig, akármennyire is szabadságon vagy nyaraláson van az ember, ugyanúgy bosszantó lehet – nem beszélve arról, amikor valaki üzleti okokból utazik. Szerencsére azonban van ez ellen a zavaró probléma ellen néhány jól bevált trükk azonkívül is, hogy mindenhová magaddal cipeld a vasalódat.

A legtöbben a hagyományos hajtogatós módszerre szavaznak, ám nem biztos, hogy ez a legjobb. Sokkal hatásosabb tud lenni, ha inkább felcsavarod a darabokat – nem véletlenül esküsznek erre az utazó bloggerek is. Az előkészületek ebben az esetben is úgy zajlanak, mint a hagyományos csomagolásnál: készítsd össze a ruháidat, és vasald ki őket! Aztán ha ezzel megvagy, fektesd le őket az ágyra, húzd ki simára az anyagot, majd az ujjakat hajtsd be középre! Ha kész, kezdd el őket feltekerni felülről úgy, hogy lehetőleg ne gyűrődjenek.

(Forrás: femina.hu / fotó: pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign