Jump to content

A fülek mindent elárulnak a férfiakról

2018. 01. 13. 15:16

Az ókorban a fiziognomika (vagyis az arc különféle jegyeiből a jellemre következtető művészet) titkos tudásnak számított. Még ma is kutatják a 2300 éves tudomány állításait.

Fülméret: A nagy fülűek öntudatosak és fantáziadúsak, hamar leveszik a lábukról az embereket. Akinek normál fülméret adatott, az nagyon felelősségteljes,kiegyensúlyozott és jószívű -- és általában igen sikeres. A kis fülűek nagyon kifinomultak az emberi kapcsolataikban, segítőkészek és roppant toleránsak.

Fülforma: A keskeny fülű embereknek a fiziognomikusok (például Arisztotelész ésSeneca) önző hajlamokat és önfejűséget tulajdonítanak. Az ilyen formájúf üllel rendelkező egyén szeret hódítani. Azok, akiknek szélesebb a fülük, kitartóak, áhítatosak és hűségesek. Az ilyenek még akkor is szerelmük mellett állnak és segítenek neki, ha a kapcsolatban krízislép fel!

Fülkagyló: A nagy fülkagyló arról árulkodik, hogy az illető szeret beszélni, deképes figyelmesen hallgatni is. Élvezi az életet és az élet adta örömöket, gondolkodásában és cselekedeteiben egyaránt öntörvényű. Televan energiával. Akinek kisebb a fülkagylója, hajlamosabb az előrelátásra, olykor a számító magatartásra is. Egy ilyen férfi mellett nem kell félned attól, hogy anyagi problémákkal fogtok küszködni.

Fülcimpa: A nagy cimpa arra utal, hogy viselője nagyon emocionális alkat. Szívesen kimutatja az érzelmeit, melegszívű, és szereti kézben tartani azéletét. Az az ember, akinek kicsi vagy lenőtt fülcimpája van, inkább józan és nagyon elfogulatlan alkat. Érzelmileg csak azok előtt nyílikmeg, akikben maximálisan megbízik.

Külső perem: Ha valakinek széles a füle, az arra utal, hogy stabil az önértékelése, a szerelemben pedig nagylelkű és odaadó. Ha a perem keskeny, az azt jelenti, hogy introvertált, érzéki személyiség. Bizonytalankodó természete miatt olyan partnerre van szüksége, aki átveszi a kezdeményezést - a szexben is.

Belső perem: Jól látható, határozott vonalú. Viselője becsvágyó és célratörő.Szerelmével szemben komoly elvárásai vannak. Sokat vállal, de hajlamos az öndicséretre és az önmagával való túlzott elégedettségre. Akinek a belső pereme keskeny, az általában szerény, tele van szeretettel, és bármit megtesz érted. Érző szívű társra van szüksége, mert könnyen megbántódik.

(Forrás: divatesszepseg.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign