Jump to content

Szerelmesek vagytok egymásba, vagy csak hiszitek? A testbeszéd nem hazudik

2017. 08. 26. 00:10

A testbeszéd rengeteg mindent elmond egy emberről. Például megmutatja, ha zavarban vagy, ha nem vagy elég magabiztos, de még arra is utal, hogy mit gondolsz a másikról, vagy mit érzel iránta. Éppen ezért a párkapcsolatokban még inkább árulkodóak az apró mozdulatok.

Egy ölelés vagy egy kézfogás is hihetetlenül sokatmondó lehet: másra utal, ha a válladat karolja át a férfi, vagy teljesen magához húz, de az is sokat elárul a kapcsolatotokról, hogy összekulcsoljátok-e a kezeteket, vagy csak épphogy hozzád ér az ujjaival. Mindezeken kívül azonban a testtartás és az egymással való viselkedés is többet mesél, mint azt gondolnád.

Mit árul el a testbeszéd a kapcsolatról?

Nem mindegy például, hogyan értek egymáshoz, hogyan ültök, hogyan viselkedtek a másik társaságában, mert minden kicsi mozdulat mást mutat az érzéseitekről. Van, ami bizonyítja, hogy szeretitek egymást, de sajnos olyan is van, ami azt jelzi, kihűlt a kapcsolat, és már csak a megszokás uralkodik benne. Néhány viselkedés pedig előre jelezheti a szakítást is. Ha tehát tudni akarod, hányadán álltok a férfival, és milyen erős a szerelmetek, csak a következő jeleket kell megfigyelned, és könnyen megállapíthatod.

Ha általában úgy ültök, hogy közel vagytok egymáshoz, és összeér a lábatok, az szoros köteléket és bizalmat jelent mindkét fél irányából. Ha a hasatok előtt keresztbe tett kézzel ültök, akkor ez a kapcsolat elején szimpátiát és zavartságot jelent. Tartós kapcsolat esetében eltávolodásra és konfliktusra is figyelmeztethet, főleg, ha el is fordultok egymástól.

Vita közben mindig igyekeztek szemben állni a másikkal, és a másik szemébe nézni? Ez jó jel, mert arra utal, hogy szeretitek egymást, komolyan gondoljátok a kapcsolatot, és meg akarjátok oldani a problémát. Ha viszont ilyenkor elfordultok, nem néztek a másik szemébe, esetleg mutogattok is egymásra, az mélyen gyökerező dühöt és problémákat jelez, és azt, hogy inkább menekülnétek a vita elől, mint hogy megoldjátok.

Ha egymás közelében vagytok, gyakran hozzáértek a másikhoz? Akkor vágytok a másik társaságára, és biztos, hogy erős köztetek a kapocs, valamint az intimitás. Abban az esetben viszont, ha alig értek egymáshoz, meglehet, hogy eltávolodtatok a másiktól, és kezd elmúlni a szerelem, vagy valamiféle probléma okozza a távolságot köztetek.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign