Jump to content

Rózsaszín és Paula? Ide vele! Kipróbáltuk és el is mondjuk milyen volt

2017. 06. 02. 13:52

Egy átlagos család esti szórakozásába a televíziózás biztosan beletartozik. Ha pedig így van, akkor számos reklámmal találjuk szemben magunkat. Némelyik kimondottan felkelti a gyermekek figyelmét, van olyan, amelyik pedig nem. A Dr. Oetker Paula puding reklámja előbbi csoportba tartozik, hiszen melyik gyerkőc ne tudná a Paula-dalt.

Nem véletlenül találják ki a hangzatos neveket, dalokat, amelyek a reklámokhoz kapcsolódnak. Pontosan az a cél, hogy beívódjanak az ember tudatába, hogy mosogatás közben is akár a Paula kattogjon az ember agyába. Én már csak tudom, mert velem is így volt. Én még valahogy ki tudtam verni a fejemből a rap-betéttel megspékelt dalt, a kislány azonban nem engedte el és onnantól kezdve nem volt megállás, mindenképp meg akarta kóstolni az epres foltost.

Paulákban jártasak voltunk, ha nem is napi szinten vásároltuk és fogyasztottuk ezeket a termékeket, de időről időre azért a kosarunkba landolt egy-egy pohárka. Egyértelmű volt, hogy a tévében reklámozott epres ízesítésű finomságnak is helye van a hűtőnkben. Feltéve, hogy ott megmarad, lévén, hogy édesszájúak gyűltek a termék köré.

 

A kislányok körében nagyon kedvelt a rózsaszín. Márpedig a rózsaszín foltos finomság garantáltan elbűvöli a kislányokat. Az én hétéves kislányommal sem volt ez másként, landolt is a finom puding a bevásárlókosárban.

 

Valószínűleg hozzám hasonlóan a szülők többsége nem ódzkodik az ilyen jellegű tejterméktől, hiszen a friss tejből készült finomságok nemcsak ízletesek, de esztétikailag is megmozgatják a gyerekek fantáziáját. A pudingok poharait összefogó papírcsomagoláson egy vagány, napszemüveges boci feszít, ez ugyancsak megnyerő a gyermekszemeknek. A termékmenedzsment tehát jól működött esetünkben is, így hagytuk magunkat a gyümölcsös pudinggal elcsábíttatni. Az epret biztos befutós ízesítésűnek ítélte bizottságunk, így nem bíztuk a véletlenre, rögtön két adagot vásároltunk a termékből. Az eddigiekben sem csalódtunk, gondoltuk, hogy nagyot nem hibázhatunk. Megérzésünk és bizalmunk egy cseppet sem rendült meg, amikor felbontottuk az első, rózsaszín foltos pudingunkat. Ez amolyan közös anya-lány program is volt egyben. Mint a felnőtt nők, barátnők egymás között, kávét, teát, miegymást kortyolgatva, csak ezt egy anya és kislánya közötti alkalomhoz igazítva epres pudingra cseréltük.

 

Még mielőtt belekanyarítottunk volna kanállal a finomságba, nevetve jegyezte meg a kislányom, hogy milyen vicces lenne, ha a mezőkön rózsaszín foltos és napszemüveges tehenek legelésznének. Nem lepődtünk meg, amikor a puding felbontása után kellemes ízt tapasztaltunk. Mintha hűtött epret kóstoltunk volna különleges kivitelezésben. Jókedvre derült anya és lánya. Az íz élménye mellé az a megnyugtató tudat is társult, hogy a puding friss tejből készül. Márpedig gyermekeink csontozatának egészséges fejlődéséhez szükséges tejtermékeket fogyasztani.

 

Nincs jobb, ha az étkezésbe még érdekességet is tudunk vegyíteni. Bebizonyosodott, hogy egy puding hangulatosabbá és ízletesebbé teheti az étkezéseket. Az a szülő, aki küzd gyermekével, mert minden falatot úgy kell beletukmálni a gyerkőcbe, jól tudja, hogy mekkora öröm, ha valamit zokszó nélkül fogyaszt el. Nem tudom, hogy a foltok, a színkombináció vagy az íz varázsolta-e el minket, de minden gondolkodás nélkül nyílt a következő pohár puding.

 

(Forrás: szerkesztőség)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign