Jump to content

Ezeket a pasitípusokat kerüld el messziról

2017. 04. 12. 14:00

Exek, a barátnőd exei, a legjobb barátod, a megértő... Most röviden elmondjuk, ezzel a néhány típussal miért ne foglalkozz soha!

1. Az ex - Csak időtöltés: Találkozunk, boldogok vagyunk, majd kevésbé boldogok, szakítunk és végül véletlenül újra összehoz minket a sors. Kedves eszmecsere: jól vagyok, te is, jól festesz, összefutunk? Persze, majd megcsörgetlek. Ó igen, miért ne? Nos, először: mert ő még mindig az, akit ismerünk, nem változott semmit néhány hét alatt. Ne feledd: ami idegesített akkor, most is fog. Másnap nagyon bután érzed majd magad, hisz ő már nem a barátod és nem tudod, te mit gondolsz, és ő mit gondol...

2. A barátnőd exe - Veszélyes: A szomszéd fűje lehet, hogy zöldebb, de az övé. Már épp eleget hallottunk az exről, hogy miért szakított vele a barátnőd. Azért, mert most más a haja, még ismerjük az összes kedves és kevésbé kedves szokását. És a mondás tényleg igaz lehet: "Ne tégy olyat mással, amit magadnak nem kívánsz!"

3. A legjobb barátod - A barátság nem fontosabb? Már a homokozóban is együtt játszottatok. Ismered, mint a tenyeredet és eddig sosem gondoltatok még rá. Neked ő kvázi nemtelen, nem férfi, hanem barát. Csak azért, mert most bánatos vagy és szingli, még nem kéne kockáztatni egy régóta jól működő barátságot. Ha viszont titokban mindig szerettétek egymást, gyönyörű hollywoodi mese lehet belőle!

4. A férfi, aki érti a nőket - Nem szexi: Kedves, érzékeny, emancipált férfi. Tényleg erre vágynak a nők? Valaki igen, néhány rosszfiúval átélt csalódás után. De akik szenvedélyre és szikrákra vágynak és imádják a kihívást, inkább nézzenek szét a rosszfiúk piacán!

(Forrás: Divat és szépség, szisszyblog | Fotó: Huffingtonpost)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign