Jump to content

Az online vásárlások alapján ezek a legnépszerűbb női parfümök

2017. 03. 27. 18:00

Nem tudsz választani a drogériák végtelen parfüm kínálatából? Nos, ez tényleg egy nagyon nehéz feladat, főleg miután a sokadik terméket szaglászod, és egyszerűen nem tudsz dönteni. Mi segítünk! Nézzük, hogy a magyar lányok mely öt parfümöt vásárolják a legtöbb alkalommal.

Ötödik

Naomi Campbell Cat Deluxe: A CAT DELUXE megalkotásakor a cél az volt, hogy az illat tükrözze Naomi elegáns, érzéki személyiségének és vad spontaneitásának tökéletes harmóniáját. A fejjegyben a friss frézia és a ropogós cardamom gyümölcsös - virágos elegye vibráló lüktetést ad az illatnak. A virágos szív az ibolya, a bazsarózsa és a lédús őszibarack elegye, mely édes és csábító. Az alapjegyben az ámbra, a fás tónusok, a pézsma, a pacsuli és a vanília keveréke melegséget, bársonyosságot kölcsönöz az illatnak, érzékivé, élettel telivé varázsolja azt.

Negyedik

Dolce&Gabbana Light Blue EDT: Az illat már az elsõ pillanatban a szicíliai tengerpartokra varácsolja Önt, a naptól felhevült homokot kényeztetõ friss fuvallatba. Kellemes, nem tolakodó illata órákon keresztül megmarad. A Dolce & Gabbana Light Blue parfüm egy friss, gyümölcsös-virágos illat. Illik minden olyan nõhöz, aki nem fél a kihívásoktól és szeret szabadon, kötetlenül élni.

Harmadik

Nina Ricci Nina: Az eredeti parfüm 1987-ben jelent meg. Nagyon hamar sikert aratott szerte a világon, főként a fiatalabb korosztály körében. 2006-ban aztán a ház úgy döntött, hogy Olivier Cresp és Jacques Cavallier segítségével némileg új „köntöst adnak a régi illatra. Az új parfüm némileg gurmand-jelleget öltött: a friss citrusokból és lime-ból álló fejjegy után az édes karamell, a kandírozott alma, a praliné és a vanília érezhető a szívjegyben, alapjában az almafa, a fehér cédrus és a balzsamos pézsma érezhető.

Második

Chanel Coco Mademoiselle EDP: Az illat a narancs szikrázó felső jegyeivel nyílik. A rózsa és jázmin tisztaságot hoznak a középső jegyekre. A végső gazdag és érzéki jegyek pedig lényegében pacsuliból és vetiverfűből áll.

Első

Avon Incandessence: Az Avon Incandessence parfüm egy ragyogó, tündöklő, lágy illat a sugárzó nőnek. Egy ragyogó illat, mely a napszakok változásával együtt érik be és Veled együtt bontakozik ki. Illata teljesen más lesz reggel és este: Ébredés (hajnal): hajnaltájban a kolumbiai Andokból származó orchidea fenséges illata érezhető a legintenzívebben.

(Forrás: Divatesszepseg.hu, Avon, Arukereso.hu | Fotó: Pixabay.com, Xdesktopwallpapers.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign