Jump to content

Ha méregtelenítenél, ezt mindenképp próbáld ki

2016. 12. 19. 10:00

Annyira sietned kell, hogy még enni sincs időd? Sajnos az ilyen manapság gyakran előfordul sokunkkal, viszont a tápanyag bevitelt akkor sem szabad elfeledni. Nekünk az ilyen szituációra is van egy gyors méregtelenítő receptünk. Nézzük!

Hatalmas kitartás kell ahhoz, hogy valaki egy ilyen méregtelenítést rendesen betartson, de többnyire nem ez szokta okozni a legnagyobb problémát, hanem az időhiány. Tegyük fel, hogy egy találkozóra vagy a munkahelyedre, vagy akár a gyerekért kell menned, és rohannod kell, nehogy elkéss. Ilyenkor többnyire az étkezés szokott elmaradni, hiszen útközben sokkal nehezebb sminkelni és felöltözni, mint beugrani a pékségbe.

Az ilyen alkalmakkor tökéletes választás az Easy Green dzsúsz , de természetesen nem muszáj boltban megvennünk, házilag is elkészíthető.

Kell hozzá kelkáposzta, spenót, petrezselyem, római saláta, mángold, zöld alma, citrom, gyömbér és cayenne bors. Kevés vízzel összeturmixoljuk mindezt, és máris kész a zöld italunk, ami egyébként nagyon laktató és a hozzávalókból leszűrhető, hogy egészséges is.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign