Jump to content

5 kiegészítő, ami minden nőnek kell

2016. 12. 09. 10:00

Te is álltál már reggel úgy a tükör előtt, hogy "jó-jó, de valami hiányzik?" Nos, bármilyen egyszerű öltözéket feldobhatsz egy jól megválasztott kiegészítővel. Szerezz be mindegyikből egy kiemelkedően minőségi darabot, és nem kerülsz bajba!

1. Fülbevalók
Minden nő ékszerdobozáva kell (legalább) egy gyönyörű, feltűnő, szexi és nőies fülbevaló. Viselhetsz csupa feketét tetőtől talpig, egy csodálatos fülbevaló így is ragyogóvá tesz.

2. Magassarkú szandál
Nézz körül a piacon és válassz egy igazán trendi dizájner szandált. A magassarkú szandál tavasszal és nyáron a legegyszerűbb öltözéket is szexisen nőiessé teszi.

3. Feltűnő nyaklánc
Válaszd ki a legszembetűnőbb, legigézőbb nyakláncot, amit csak találsz, és dobj fel vele bármilyen eyszerű felsőt. Az igazi statement nyaklánc nem csicsás vagy giccses, hanem bohém királynői megkeéenést kölcsönöz.

4. Menő napszemüveg
Egy igazi dizájner napszemüveg önmagában is öltöztet. Érdemes spórolni egy jó márkájú, eredeti, és különleges napszemüvegre, mely hosszú évekig társad lehet, ha vigyázol rá. Nem beszélve arról, hogy at arcodhoz illő napszemüveg nem csak öltöztet, hanem ápol és eltakar.

5. Dizájner táska
Minden lány hardróbjában lapulnia kell egy olyan táskának, melyre ránézni is öröm, és amit annyira szeretsz viselni, hogy néha köréje tervezed az öltözékedet. Egy nőies, de megfelelő méretű és praktikus táska, melyről messziről ordít, hogy tulajdonosa imádja.

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Insider.asdonline.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign