Jump to content

Top 4 férfi hazugságok

2016. 02. 10. 17:42

Mit csinálnak a férfiak, ha sarokba szorítják őket? Akármennyire is nem akarjuk elismerni, előbb, vagy utóbb hazugságra kényszerülnek. Ha gyanakodsz, hogy kicsi szíved nem mondja el teljességében az igazságot, tanuld meg, hogyan jöhetsz rá, hogy mit gondol valójában.

"Te akármit viselsz, remekül áll". Egy kapcsolatban elérkezik az a kínos pillanat is, amikor is a férfinak szembe kell néznie ezzel a kérdéssel: ,,Kövérít ez a ruha?" Egyes férfiak a hallgatást választják és kisomfordálnak a szobából, míg mások a fenti variánst hívják segítségül, ami minden, csak éppenséggel nem igaz...

,,Nincs szükségem vakációra, hogy eszembe jusson, milyen különleges vagy". Annyi megjegyzésre váró számmal, mint például a bankkártyájuk száma, a modern férfi számára mindig létezik egy kifogás, ha elfelejti születésnapodat vagy az évfordulótokat. A legjobban kapóra jött segítség ilyenkor az, ha minden alkalmat kereskedelmi célzatúvá alakít, és különleges módon kér bocsánatot (ami nem biztos, hogy a mi felfogásunkban éppolyan különleges...).

,,Nem akartalak felébreszteni.": ebben a patetikus kifogásban van némi igazság is. Mikor a késői ivászat után hazaérkeznek a fiúk, nem akarnak felébreszteni a sörszagú leheletükkel; még ha az elsődleges ok legfőképp abban rejlik, hogy nem akarnak egy papolást végighallgatni, azért mert jól érezték magukat.

,,Csak néztem, milyen ronda ruhája van". Ha egy férfi megbámul egy másik nőt, ezt partnere mindenképp merényletként fogja felfogni. Egy rossz mondat és végük van. Ebben az esetben, ha a fenti hazugságot használják, nagy valószínűséggel megúszhatják a bajt. Így, te biztonságban érezheted magad, míg kedvesed gond nélkül űzheti a legrégebbi sportot, a nők után való nyálazást...

(Fotó: Stacyknows)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign