Jump to content

Ezekben jobbak a nők a férfiaknál vol.2

2015. 11. 02. 14:56

A legtöbb párkapcsolat azért fut zátonyra, mert a férfiak még mindig nem értik, miért nem olyan egy nő, mint egy férfi, miközben meg a nők továbbra is elvárják, hogy egy férfi pontosan úgy viselkedjen, mint ők. Holott csak el kellene fogadniuk, hogy teljesen másképp működnek, és elásni a csatabárdot.

6.Öltözködés. A szépségipar termékei lehetővé teszik, hogy a férfiak elcsábításának egész arzenálját vethesse be egy nő vonzó megjelenésével. A szexis, vonzó, csinos ruházat, a magas sarkú cipő mind-mind figyelemfelkeltő eszközként működhetnek a cél érdekében.

7.Testi adottságok kihasználása. Mivel a férfiakat leginkább a vizuálisan lehet elcsábítani, ezért a nők gyakran élnek is ezzel a lehetőséggel. Flörtölés közben minden testi adottságukat bevetve próbálnak maradandó benyomást gyakorolni a kiszemelt férfira. Sorsdöntő lehet a megfelelő melltartó vagy éppen a legszűkebb ruha viselése ilyen helyzetben.

8.Jobb szaglás. Agykutatók megállapították, hogy egy nő a megismerkedéstől számítva mindössze 3 másodpercen belül felméri egy férfi illatából nemcsak vonzerejét, hanem annak immunrendszerét is.

9. Egyszerre többfelé képesek figyelni. A nők agya egyszerre több, egymástól különböző tevékenységet is el tud látni. Képes egyszerre telefonálni, körmöt lakkozni és mindeközben rádiót hallgatni.

10. Nagyobb fájdalomküszöb. Férfi legyen a talpán, aki hónapról hónapra kibír egy teljes fazongyantát. Vagy éppen egy vérvételt rosszullét nélkül.

(Fotó: Huffingtonpost)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign