Jump to content

Így befolyásolhatod a férfiakat

2015. 09. 12. 01:04

Egy új felmérés kimutatta, hogy a nők nagyobb valószínűséggel érik el, amit szeretnének, ha a kívánságukat - legyen az akár a szemét kivitele vagy egy romantikus hétvége - este hatkor közlik.

A több mint 1000 férfival és nővel készített felmérés arra is figyelmeztetett, hogy a férjek jobb, ha kerülik a koradélutáni összetűzéseket, mivel a szebbik nem számára a délután 3 óra a legalkalmasabb, hogy megnyerjenek egy vitát.

A felmérés szerint fizetésemelésért vagy előléptetésért jobb, ha nem közvetlenül akkor állunk a főnökünk elé, amikor az reggel megérkezik a munkába, inkább várjunk délután 1-ig - a főnökök ekkor a leginkább megértőek az alkalmazottaik igényeivel szemben.

Az is kiderült, hogy nem csak a nőket érinti a hangulatingadozás, hanem a férfiakat is. A megkérdezettek 86 százaléka vallotta be, hogy rendszeres hullámhegyeket és hullámvölgyeket él át. A hangulatunkat befolyásolhatják a hormonok - beleértve a fogamzásgátló tablettákat is -, a stressz, az élelmiszerek és az alkohol.

A tanulmány szerint, ha jobban megismerjük saját bioritmusunkat, illetve a testünk természetes ritmusát, gyakrabban megkapjuk azt, amit szeretnénk. "A bioritmusunk ciklusait az agy szabályozza, az határozza meg, melyik hormonból mennyi termelődjön ahhoz, hogy a testi funkciók kiegyensúlyozódjanak" - idézte a Daily Mail Eive Bentley, pszichoterapeutát. "Az, hogy valaki hogyan érzi magát fizikailag, szellemileg és érzelmileg, nagyrészt a bioritmusától függ, mivel a testünkben működő hormonok befolyásolják a hangulatunkat."

(Fotó: Huffingtonpost)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign