Jump to content

Méregtelenítés és lúgosítás egyszerűen

2015. 09. 05. 19:25

Ha valaki lúgosítani, méregteleníteni szeretne akkor ezt zöldség és gyümölcsfogyasztással elősegítheti, de valószínűleg nem tud annyit enni, amelyekkel valódi eredményeket el lehetne érni. Amikor a test tele van méreganyagokkal, megpróbál azoktól a bőrön keresztül megszabadulni, ami pattanásokat, ekcémát és egyéb bőrbetegségeket okozhat.

Manapság mindenkinek van már valamilyen „nyavalyája”, nap, mint nap rengeteg káros hatás éri szervezetünket, emiatt is nagyon fontos a lúgosító, méregtelenítő készítmények fogyasztása. Vannak köztük porok, teák, gyümölcs, zöldség koncentrátumok, tapaszok, stb.

A lúgosító táplálékok elősegítik a fogyást, emellett a fáradékonyság, fejfájás, emésztési zavarok és ingerlékenység megszüntetésében is hatékonyak. Fontos az emésztőrendszer és a bélflóra egészségének helyreállítása, a savképző ételek mellőzése, mint a fehér liszt, cukor stb., és az ételek megfelelő kombinációja is.

De erre vannak a rostkészítmények: amelyek a bélrendszer tisztítására hivatottak. Miért nagyon fontos ez? Azért mert az immunrendszer 80 %-a beleink állapotától és tisztaságától függ.

A mindennapi mérgek, amik körülvesznek bennünket és az élettelen táplálékok emésztési zavarokhoz vezetnek, és komoly problémákat is okozhatnak. A rostok segítenek tisztán tartani a beleket, ezzel meggátolva a káros baktériumok szaporodását, valamint segítenek a bélflóra egyensúlyának fenntartásában.

Ha tiszta az emésztőrendszerünk a tápanyagok is könnyebben felszívódnak, és egyre kevésbé fogjuk kívánni az édességeket és az egészségtelen ételeket.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Forrás: Divat és Szépség & Nőipraktikák blog | Fotó: Hairstyles)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign