Jump to content

Nézd meg Kate-t olcsó szettben

2018. 08. 31. 11:03

A hercegnék és a királynék sem mindig méregdrága ruhákban parádéznak. Ezeket a ruháikat akár egy átlagember is meg tudná vásárolni.

A királyi család ruhatárát elnézve általában mindenkinek az jut eszébe, hogy a lehető legdrágább dizájnerdarabok rejtőznek köztük. A hercegnéknek és a királynéknak természetesen semmin sem kell spórolniuk, és nem az árcímkéket, hanem csak a protokollt kell figyelniük.

Annak ellenére, hogy tényleg bármilyen ruhakölteményt megvehetnek, előfordul, hogy nem mások számára megfizethetetlen szépségekbe bújnak, hanem olyan helyről választanak csinos darabokat, ahol lehet, hogy te is szoktál vásárolni.

Katalin hercegné például imádja a fast fashion márkákat, és mindenki nagy örömére előszeretettel visel olyan ruhákat, melyeket egy átlagember is ki tud fizetni. Persze, nem arról van azért szó, hogy a lehető legolcsóbb szetteket szemeli ki, hanem arról, hogy a királyi család vagyonához képest tényleg filléres, 10-20 ezer forintos darabokra szavaz. És nem ő az egyetlen, aki imádja a megfizethető ruhákat: mutatunk néhány példát arra, amikor a királynők, a királynék és a hercegnék onnan választottak ruhát, ahonnan néha-néha te is.

Image #0

Ez a csinos, övvel ellátott, kék darab nagyjából 25 ezer forintba került a Zarában, és remekül állt Katalinnak az esküvőjük utáni napon. Persze, pillanatokon belül elkapkodták.

Image #1

Katalin hercegné egy körülbelül 25 ezer forintba kerülő, lenge és nőies, világoskék Zara-ruhát választott egy jótékonysági lovaspólómeccsre, ahová Charlotte hercegnő és György herceg is elkísérte.

Image #2

Nagyjából 12 ezer forintba kerülő bohém, laza ruháját a Topshopban szerezték be számára az indiai körútjukra.

Image #3

Szintén a Topshopból származik bájos és nőies, pöttyös ruhája, melyet akkor viselt, amikor még György herceggel volt várandós. A darab nagyjából 15 ezer forintba került.

(Forrás: femina.hu / fotó: GettyImages)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign