Jump to content

Ruhák és kiegészítők, melyekre minden nőnek szüksége van

2018. 03. 12. 00:26

A trendek folyamatosan változnak, viszont egy valami nem: a legfőbb ruhatípusok... Fogadjunk hogy az alábbiak közül mindből van legalább egy valahol otthon.

Vannak dolgok, melyekre minden nőnek szüksége van és itt most nem az aktualitásokra gondolok. A legtöbb trend elhalványul az évek során, viszont vannak olyan ruhadarabok, valamint kiegészítők, melyek halhatatlanok, csupán a színük, vagy a szabásuk változik valamelyest.

Ruhát pedig semmiképp ne dobjunk ki, hiszen ahogy mostanság a retro, úgy lehet 20-30 év múlva az ezredforduló környéki divat lesz a trend. Bárhogy is legyen egy biztos: az alábbi ruhatípusok mindig jelen lesznek valamilyen formában:

Blézer

A női elegancia egyik legfontosabb eleme. A környező ruháktól függően, könnyen a sportos viseletünkké is válhat (például farmerral és sportcipővel hordva).

Kézitáska

A forma és a kialakítás trendje folyamatosan változik, viszont maga a kézitáska, mint fogalom, már hosszú évtizedek óta jelen van.

Szűk farmer

Szinte 100 százalék, hogy valamilyen szűk farmer mindenki szekrényében megtalálható. A divat világának ez az egyik legalapvetőbb eleme.

Magassarkú

Szinte minden alkalomra ideális és számos esztétikai előnye van. Leginkább a fekete és a bőrszínű darabok dominálnak, de időnként a piros és a kék árnyalatok is utat törnek maguknak.

Fehér ing

Hosszú ujjú, rövid ujjú, hasvillantós, csipkés, rojtos... és még sorolhatnám. Rengeteg változata van, de szinte biztos, hogy mindenkinek van legalább egy fehér ingje.

Ceruzaszoknya

Ahogy a képen is látszik, rengeteg változata van. Partikra, fontosabb eseményekre, állásinterjúkra és munkahelyi öltözéknek is ideális.

Hosszú szövetkabát

Bár manapság a susogós anyagok is egyre népszerűbbek, viszont az igazi elegancia és stílus a szövetkabátokban rejlik. Mivel jobb esetben minden évben van egy kis tél (ez a fránya tél már csak ilyen), így ez mondhatni elengedhetetlen darab.

Napszemüveg

Nem csak azért hordunk napszemüveget, hogy jól nézzünk ki, hanem a szemünk óvásáért is, de azért nem mindegy, milyen fekszik az orrunkon.

(Forrás: divatesszepseg.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign