Jump to content

Ilyen gyakran kell cserélned a melltartódat

2017. 10. 31. 18:36

Tedd a szívedre a kezed: ugye néha te is képtelen vagy megválni a kedvenc fehérneműidtől? Most eláruljuk, hogy mennyi idő után érdemes könnyes búcsút venned a cicifixedtől.

Oké, elismerjük, hogy igazi kihívást jelent a tökéletes melltartó felkutatása, ami nem csak kényelmes és jól tart, de még a pasidat is elcsábítod vele. Szóval ha végre megkaparintod az álomdarabot, akkor természetes, hogy nem szívesen válsz meg tőle. Viszont egy nemrég végzett felmérésből kiderült, hogy nem csak arra kell odafigyelned, hogy ne viseld túl gyakran ugyanazt a melltartót, hanem az is, hogy mikor érdemes teljesen lecserélned a fehérneműidet.

Kapaszkodj meg, mert a BlueGuard szakértői szerint félévente, de maximum 8 havonta meg kellene válnod még a legritkábban viselt csipkecsodáktól is. Ennek több oka is van: nem csak a mosás és a viselésük, de még a tárolásuk is elősegítik a rugalmas anyag minőségének romlását. Ennek pedig a dekoltázsod látja a kárát, hiszen a meggyengült anyag nem tartja a helyén a cicijeidet. Igaz, hogy kis odafigyeléssel, mint például a hideg vízzel történő, kímélő tisztítás extra időt adhat az élettartamához, de ha ütött az óra, inkább indulj shoppingtúrára. Hidd el, a pasid is imádni fogja, ha beújítasz egy menő darabbal!

(Forrás: cosmopolitan.hu / kép: lemystere)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign