Jump to content

Őszi trend-szemle

2017. 10. 30. 21:08

A divattervezők minden évben előrukkolnak különleges ruhákkal és új ötletekkel a kifutón, és ezek a trendek nem sokkal később beszivárognak a hétköznapokba is. Néha mindenki örül neki, mert vannak olyan jó ötleteik, amiket a legtöbben szívesen vesznek fel. Néha viszont olyan borzalmas divatot akarnak diktálni, hogy valószínűleg nem sokan rajonganak értük, sőt.

Idén ősszel is bőven jutott a szuper és szörnyű trendekből is: a vichy-kockáért és a nőies midiszoknyáért mindenki rajong, de a furcsa nadrágok nem sokaknak nyerték el a tetszését.

A műanyag betétes farmer még semmi ahhoz képest, amiket menőnek szántak a dizájnerek. A hűvösebb hónapok beköszöntével még hajmeresztőbb darabok bukkantak fel az üzletek kínálatában és az Instagramon is. Persze, nemcsak a ruhadivat, hanem a szépségtrendek között is van jó néhány bizarr. Képeken mutatjuk a legfurcsább, legelképesztőbb őszi trendeket, amiken te is biztos meglepődsz és nevetsz majd. Nem is értjük, hogy gondolták őket.

Az extra hosszú ujj is divatosnak számít, bár valószínűleg inkább zavaró, mint kényelmes. Arról már nem is beszélve, mennyire furcsán néz ki.

Az is trendi idén, ha valakinek sáros lett a ruhája. A kifutókon és a webshopokban is találsz koszfoltos darabokat. De ki fizetne ezekért?

Nem is beszélve az ízléstelen körömdivatról: először a szőrös körmök hódítottak, aztán a hajas verzió követte őket.

A magassarkú sporcipő már a 90-es években is divat volt, de sajnos idén is visszaköszön. A világhírű márkáknál egyre több ilyen jelenik meg, de még mindig borzalmasan néznek ki.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign