Jump to content

Apró trükkök, amiktől hosszabbnak tűnik a lábad

2017. 10. 30. 21:53

Az öltözködéssel már régóta nem csak az a cél, hogy az évszaknak megfelelő rétegnyi ruha legyen rajtad, és minél csinosabban fess. Hanem az is, hogy az alakod a legelőnyösebben mutasson a kiválasztott darabokban.

Vannak olyan fazonok, amik kifejezetten ajánlottak telt nőknek, néhány pedig a fiúsabb alkatból varázsol nőiesebb vonalakat, vagy a kis cicikből dúsabb dekoltázst. De még a magasságodhoz is csalhatsz néhány centit, ha beveted a megfelelő trükköket, és a lábaid is tűnhetnek vékonyabbnak és hosszabbnak egy kis csellel.

Ahhoz, hogy kecsesebbnek és hosszabbnak láttasd a lábaidat, csak néhány apróságra kell ügyelned. Fontos a színek és az anyagok megfelelő kombinálása, a nadrág fazonja és hossza, sőt még a szabása is. De az sem mindegy, hogy milyen cipőt választasz hozzájuk. A következő jól bevált trükköket viszont könnyű észben tartani és megvalósítani is, ráadásul optikailag azonnal modell-lábakat varázsolnak. Bevetheted őket a hétköznapokban, de randin még nagyobb hasznát veszed néhánynak.

Az élére vasalt fekete nadrág elegáns, és optikailag nyújtja a lábaidat. Ha pedig fekete cipővel kombinálod, még jobban felerősíted a hatását.

A harisnyával is érdemes trükközni: a csíkos és a hosszanti rombuszos minta szintén kecsesebbnek és karcsúbbnak mutat.

És ezt a hatást érheted el a fekete harisnya-fekete cipő vagy csizma kombinálásával is.

Kerüld a túldíszített, szaggatott, mintás nadrágokat, inkább teljesen egyszínű darabokat válassz, amik nem törik meg a lábad vonalát, hanem inkább hosszabbnak mutatják azt.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign