Jump to content

10 kevesek által ismert trükk, amitől magasabbnak tűnhetsz

2017. 09. 24. 15:54

Rengeteg mindenben csalhatsz a ruháiddal, ha a megfelelő darabokat kombinálod. Például karcsúbbnak láttathatod a derekadat, dúsabbnak a dekoltázsodat vagy éppen kicsit kisebbnek a fenekedet. De például még akár a magasságodhoz is adhatsz jó pár plusz centit, ha szeretnél, és ha olyan darabokat kombinálsz, amik optikailag nyújtják a testedet.

Ehhez ráadásul nem is kell olyan nagy erőfeszítéseket tenned, mert néhány fazon, szabás vagy minta, esetleg egy egyszerű, de ütős párosítás is képes magasabbnak mutatni. Például nem mindegy, milyen nadrágot húzol, milyen kivágású a felsőd, és az sem, hogy milyen színű cipőt választasz. A következő képeken eláruljuk a stylistok trükkjeit, amik garantáltan beválnak, és amiket te is bármikor bevethetsz, akár ősszel és télen is.

Az overall nemcsak nyáron előnyös: hosszú nadrágos és hosszú ujjú változata ősszel is szuper, ráadásul egységesíti és megnyújtja az alakot, és még karcsúbb derekat is varázsol.

A hosszanti fekete vagy kék-fehér csíkos nadrágok szinte kötelezőek azoknak, akik magasabbnak akarnak látszani, hiszen végtelennek mutatják a lábakat.

Ősszel a legjobb, ha fekete nadrághoz ugyanolyan színű bokacsizmát választasz, mert annyira egybeolvadnak, hogy jóval hosszabbnak és vékonyabbnak tűnnek majd a lábaid.

A maxiszoknya is egy jolly joker darab, főleg crop toppal kombinálva. Akár öt-tíz centit is dob a magasságodra, hosszú ujjúval pedig az enyhébb őszi napokon is viselhető.

Ugyanez igaz a magasított derekú nadrágra, és még tovább erősítheted a hatását, ha lefelé szűkülő fazont választasz, és fehér felsővel kombinálod.

A magasan sliccelt szoknyák is remekül nyújtják az alakodat, arról már nem is beszélve, hogy ultraszexi leszel bennük.

A nude színű cipők is hosszabbnak mutatják a lábaidat, a leghatásosabbak pedig a hegyes orrú, darabok.

A trapéznadrág újra divatba jön, aminek az alacsonyabb lányok örülhetnek, hiszen az egész testet nyújtják, sőt, még vékonyabbnak is mutatják a lábaidat.

A fekete nem csak karcsúság szempontjából jó választás: a tetőtől talpig sötét szett ugyanis jó néhány centivel magasabbnak mutat.

A V-kivágás pedig a felsőtestedet láttatja hosszabbnak és karcsúbbnak, még akkor is, ha nem ennyire mély.

(Forrás: femina.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign