Jump to content

Nézzük, mi számít divatnak manapság a fesztiválokon

2017. 05. 11. 13:30

A fesztiváldivat lassan egy teljesen külön kategóriává növi ki magát, sokaknak már most külön ruhatára van erre. A továbbiakban többek között kitérünk arra, hogy milyen kiegészítők számítanak elengedhetetlennek, és persze arra is, hogy mi lehet az idei szezon slágere (divat téren természetesen).

Ha egy szóval kellene jellemeznem az elmúlt egy évtized alatt kialakuló fesztiváldivat-kultúrát, akkor az egyértelműen a "Kirívó" lenne. Elég csak végignézni a nagyobb hazai és külföldi fesztiválok repertoárján. Ezzel persze nincsen  semmi gond, mondhatni ettől (is) szép ez az egész.

Ami a kiegészítőket illeti

A napszemüveg természetesen alap, ehhez hozzáadódik a kalap és a különböző hippi stílusú kistáskák. A kalapokra visszakanyarodva: egységes trend nincs ezen a téren. Van aki a szövetet kedveli, van aki a szalmát és van, aki a vicces minták mellett teszi le a voksát. A táskáknál meg leginkább az a legfontosabb, hogy praktikus legyen, ne zavarjon a szórakozásban és az ugrálásban, illetve a strapabíróság sem hátrány, sőt!

A többi körítés meg szintén ízlés kérdése. Ha valaki nagyon fesztiválosra akarja venni a figurát, az fakarkötőkkel, toll-fülbevalókkal, virágfüzérrel és egyéb ilyen aprósággal pakolja tele végtagjait, testrészeit.

Jöjjön a neheze: Ruhák

Kisebb túlzással ez olyan, mintha pontosan definiálni vagy részletezni akarnánk a fekete lyuk fogalmát, tulajdonságait. Oké, vannak sejtések, de igazán pontosat senki sem tud. Nos, a fesztiváldivattal is ez a helyzet: farmer, katonaminta, átlátszó, rojtos, lógós, feszes...stb. Nem is szaporítanám tovább a szót, inkább beszéljenek helyettem az alábbi képek!

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotók: Fashionstylemag.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign