Jump to content

Itt a tavasz, jön a nyár és a CCC

2017. 04. 29. 15:50

Felfrissítenéd a cipős szekrényedet, vagy lecserélnéd a már elhasználd és megunt táská(i)dat? Ha nem szeretnéd a fél napodat arra áldozni, hogy rohangálsz egyik helyről a másikra a tökéletes után kutatva, akkor az alábbi tippek bizony neked szólnak!

Most már tényleg úgy fest, hogy elővehetjük a szekrény mélyéről a nyári cipőinket és táskáinkat, hiszen itt van a jó idő! A kérdés már csak az, hogy engedünk-e a csábításnak és elmegyünk-e nézelődni egy-két újabb darab után? Ez eleinte olyan, mint a legtöbb újévi fogadalom: megígéred magadnak és a pénztárcádnak, hogy ezúttal türtőzteted magad, aztán hirtelen ki is lett nézve néhány cipő és a kasszánál állsz sorba fizetésre várva. Magadra ismertél? Ráadásul, ha valami nem csak csinos, de kedvező és minőségi is, akkor bizony bűn lenne otthagyni!

Az utóbbi években szinte rutinná vált, hogy mikor vásárlótúrára szántam el magam, akkor a CCC-t is beiktattam. Ennek egyszerű oka van: bármilyen alkalomra keresek cipőt, vagy táskát, ott találtam olyat, vagy hasonlót, mint amilyet megálmodtam. Továbbá árban is kedvező, ami tudjuk jól, hogy fontos szempont!

 A kérdés már csak az, hogy mik az idei év trendjei?

Az idei évben még inkább odafigyeltek a cipőmárkák, hogy a kinézet fontossága ne menjen a kényelem rovására. Persze nem azt mondom, hogy most a tűsarkúkban is olyan járni, mintha szőnyegen tapicskolnánk, csupán például egy belebújós topánka, vagy akár egy hegyes orrú cipő is komfortosabb, mint korábban.

Ha már említésre kerültek a belebújós cipők: a cipőfűzős lábbeli, mint olyan, szinte egyáltalán nem lesz megtalálható. A sportcipők, a vászoncipők, az előbb kiemelt hegyes orrú cipők szinte csak és kizárólag belebújós formában lesznek elérhetőek. Ez részben annak is köszönhető, hogy divatossá váltak a bokavillantós nadrágok, amikhez sokkal jobban illenek az ilyen kialakítású cipők.

Mi a helyzet a táskákkal?

Köszönik jól vannak, és továbbra is változatos felhozatalban kaphatóak. A klasszikus bőr táskák természetesen idén sem kerültek nyugdíjba (és várhatóan nem is fognak soha) és a hippi tatyók sem döntöttek úgy, hogy ideje lenne egy pár évre, évtizedre eltűnni ismét.

Ami pedig a színeket illeti nincs sok változás: a fekete, a fehér, a barna és a bézs különböző árnyalatai hódítanak idén is.

Mintának milyet? Virágos! Világos?

A virágos mintájú cipők és táskák várhatóan nagy népszerűségnek fognak örvendeni, főleg a fesztivál-szezonban. Egyre érdemes ezeknél odafigyelni: ha a táska és/vagy a cipő virágmintás, akkor a nadrágod, felsőd, egyberuhád (...stb.) lehetőleg egyszínű legyen és ugyanez igaz fordítva is!

(Forrás: divatesszepseg.hu)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign