Jump to content

Trendi fürdőruhák az idei strandszezonra

2017. 04. 05. 18:00

Szinte minden strandon látunk olyan hölgyet/hölgyeket, akik olyan fürdőruhát viselnek, amibe pillanatok alatt bele tudunk szeretni. Szeretnél idén nyáron Te az a nő lenni, akinek strandöltözékére mindenki irigykedik? Akkor szerezz be egyet az alábbiak közül!

Szép lassan beindul a főszezon, ami azt jelenti, hogy a strandok, a tó- és tengerpartok megtelnek családokkal, párokkal és baráti társaságokkal. Biztos veled is megesett már, hogy olyan fürdőruhát láttál valakin, amit legszívesebben letépnél róla, annyira tetszik.

Ha épp fürdőruha vásár előtt állsz, akkor jó helyen jársz, hiszen az alábbi fotókon szereplő darabok fazonjai lesznek az idei nyár slágerei. Bármelyiket is választod biztos lehetsz abban, hogy Te leszel a strand elsőszámú látványossága, legyen szó akármilyen szép helyről. Még idejében kezdj neki a kutakodásnak!

Most pedig nézzük, hogy mely minták lesznek a legfelkapottabbak...

Klasszikus fekete: amivel sosem lősz mellé. Egyszerű, de szexi bikini megoldás, jól mutat a lebarnult bőrön.

Virágrobbanás: apró kicsi virágok, nagy virágminták, színes kavalkád - az idei nyári szezon legnagyobb trendje!

Romantikus fehér: nőies, sikkes, ártatlan, csodás a barna bőrön. Kombináld fodrokkal, apró mintákkal, de figyelj az anyag vastagságára, hogy nehogy túl sokat mutasson.

Egyberészes: teltebb hölgyeknek és szégyenlősöknek jó hír, újra hódít az egyberészes úszódressz! Ha mégis kétrészest szeretnél, de takarást is, válaszd a csípőbikinit!

Párduc mintás: vadabb, hippisebb lányok nyugodtan vállalhatják a feltűnő, szexi mintákat, mert az sosem megy ki a divatból!

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com, Cosmopolitan.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign