Jump to content

8 öltözködési tipp a könnyebb reggelekért

2017. 04. 03. 12:00

Veled is gyakran előfordul, hogy tanácstalanul állsz szekrényed előtt és fogalmad sincs, hogy aznap mit vegyél fel? Nos, itt vannak az öltözködés folyamatának megkönnyítéséhez szükséges lépések.

1. Már a reggeli zuhanyzás vagy fogmosás közben erősen gondolkodj, miben is éreznéd jól magad.

2. Ezek után mindenképpen csekkold az időjárást, és azt, hogy milyen idő várható a nap többi részében.

3. Míg a fürdőben készülődsz, nézz bele a szennyeskosárba, hogy tisztában légy vele, mi az amit NEM tudsz felvenni. Nincs is rosszabb, mint amikor kitalálsz egy klassz öltözéket, de nem tudod megvalósítani, mert valamelyik ruhadarab mosásra vár.

4. Nézd át a szekrényedet. Ennek érdekében nem árt, ha rend van a polcokon, és szín, szezon vagy stílus alapján akasztod fel a ruháidat. Sokkal kevesebb a választási lehetőséged, ha ruháid feléről nem is tudsz a rendetlenség miatt.

5. Próbáld fel az elsőként kigondolt variációt. Ha belenézel a tükörbe és frászt kapsz, ne pánikol. Döntsd el, hogy melyik ruhadarab nem stimmel, és csak azt cseréld le! Ha utána sincs rendben az összhang, akkor lehet, hogy az alapnak gondolt darabot kell lecserélned.

6. Minden bizonnyal ekkor már eszedbe jut, hogy tegnap este fel kellett volna próbálnod a kiválasztott öltözéket… mi lenne, ha ezek után tényleg így tennél?

7. Ha minden kötél szakad, vedd elő azt a farmeredet, ami a legjobban áll, és azt a felsődet, amiben sosem csalódsz. Lehet, hogy egyszerűbb lesz az öltözéked, mint gondoltad, de legalább jól érzed magad benne.

8. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik az öltözékből, ne öltözz át, inkább próbáld meg kiegészítőkkel feldobni. Vedd elő egyik színes táskád, dobj fel a hétköznapi öltözékhez egy magassarkút, vagy vedd elő legfeltűnőbb és legszebb ékszereidet. Végső soron egy szép sál is segíthet az összhatáson!

(Forrás: Divatesszepseg.hu | Fotó: Pixabay.com)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign