Jump to content

Kötelező cipőtípusok nőknek 2.

2015. 11. 04. 10:00

A nők imádják a cipőket, ezzel meg kell békélni. Ám ha tudjátok, melyik az a 10 cipőtípus, melyből egy-egy pár is elég, soha semmilyen helyzetben nem eshettek pánikba: mindig lesz miből kiválasztani a megfelelőt. Jöjjön a következő 5 cipőtípus!

Egyszerű nyári szandál
Nyáron, nagy melegben fontos a kényelem, úgyhogy ne indulj nyaralni egy kényelmes, bokapántos szandál nélkül, melyben akár órákat is tudsz gyalogolni! Fesztiválokra kötelező!

Feltűnő magassarkú
Egy nő nem igazi nő, ha nincs legalább egy olyan magassarkúja, melyet tényleg csak akkor vesz fel, amikor ki akar tűnni a tömegből. Vedd meg álmaid magassarkúját, és gyakorolj benne otthon, mielőtt debütálsz benne!

Klasszikus lovagló csizma
Ahány nő, annyiféle csizma! Ám nem lőhetsz mellé, ha az egyszerű vonalú, térd alá érő klasszikus bőrcsizmát választod fekete vagy konyak színben. A térd alá érő egyenes csizma optikailag nyújtja a lábat, így kötelező téli cipőviselet!

Bézs színű magassarkú
Bárhova mész, bármit viselsz, a világos bézs színű, úgynevezett nude magassarkú mindenhez menni fog! Elegánsabb munkahelyi öltözetet megkövetelő helyeken dolgozó hölgyek számára elengedhetetlen.

Klasszikus félcipő
Bármilyen furcsa, talán ezt a legnehezebb kiválasztani. A félcipő nem kifejezetten nőies, ha nincs sarka vagy sportosabb stílusú. Ha bevállalós vagy, válaszd az idei divatot: az elegánsan okosnak tűnő oxford cipőt!

(Fotó: nordstrom)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign