Jump to content

Kötelező cipőtípusok nőknek 1.

2015. 11. 03. 17:59

A legtöbb nő egyetért abban, hogy cipőből sosem elég és ezen véleményének rendszeres időközönként hangot is ad cipővásárlási rohamok formájában. Ha igazán trendi és változatos akarsz lenni, akkor elég akár 10 pár cipő is, mellyel minden nap elboldogulsz, bárhova is kell menned!

Klasszikus balettcipő
Bárhova mész, tavasszal és nyáron mindenhova jó a balettcipő! Kényelmes, mégis nőies és jól variálható. Ha találsz egy kedvenc stílust, vásárolj belőle több színben!

Egyszerű tornacipő
A tornacipő hatalmas divat lányokon is, miközben kényelmes és hétköznapi viseletekhez tökéletesen illik. Feltűrt szárú farmerhez és bőrkabáthoz remek tavaszi viselet!

Mindenhez menő bokacsizma
A bokacsizma elegánsabb, nőiesebb megjelenést ad, miközben szinte mindenhez megy. Kisebb sarokkal kényelmesen feminin viselet, nagyobb sarokkal akár alkalmi megjelenés is lehet!

Nőies szandál
Nyárra sosem árt egy szívesen viselt, könnyű szandál! Ha fontos a nőies megjelenés, válassz telitalpú szandált, amely hosszabbá és vékonyabbá teszi lábaidat, és esküvőkre is kiváló megoldás.

A klasszikus magassarkú
Minden nő szekrényében kell lennie egy klasszikus, elegáns vonalú, egyszerű fekete magassarkúnak. A sarok méretéről te döntesz, a lényeg, hogy jól érezd magad benne, és akár szoknyával, akár nadrággal viseled, szexivé teszi megjelenésed!

Folyt. köv.!

(Fotó: ebay)
divatesszepseg_sticky_layer_redesign