Jump to content

Marion Cotillard a Dior-ral kampányolt

2015. 10. 26. 12:53

A Dior 2016-os táska-kollekciójának teljes kampányanyaga rövidesen nyilvánosság elé kerül, addig is két ízelítő képet kaptunk, ahol az Oscar-díjas Marion Cotillard látható. Az már biztos, hogy a jövő évtől ismét változik minimálisan a női táskák divatja, és látszólag jó irányba.

A méltán híres Mert & Marcus fotós duett újra megmutatta a világnak, hogy ebben a szakmában miért is Ők az egyik legjobbak. Ugyanis a Dior őket kérte fel legújabb kampányanyagainak elkészítésére, ahol nem kisebb személlyel dolgozhattak együtt, mint az Oscar-díjas Marion Cotillard-dal.

A fotók egy meghitt hangulatú hálószobába készültek, viszont a hírek szerint ugyanezen a helyszínen videó anyag is készült, de arra még várnunk kell.

Az igazat megvallva a színésznőn látható ruhadarab pompásan fest, de a lényeg valójában a kezében található táska, amely mindenféle csicsától mentes, teljesen letisztult, mindössze az egyik pántról lelógó díszelem miatt nem mondhatjuk monoton stílusúnak. A két fotó egyértelműen bizonyítja, hogy a szabályos és szögletes formák lesznek a jövő év trendjei a táskák világában.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Mert & Marcus)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign