Jump to content

Ezek lesznek 2016 nagy trendjei

2015. 09. 18. 12:33

A New Yorkban megrendezett divathéten rengeteg kollekció lett bemutatva, melyek alapján négyet mindenképpen ki tudunk emelni. Legalábbis szerintünk biztosan meghatározó résztvevői lesznek a 2016-os év trendjeinek, divatainak. Mégis melyekre gondolunk? Nézzük!

Szarvasbőr ruhák: Ez azok számára nagyszerű hír, akik szeretnek bőr szerkókban mászkálni, és még jobb hír, hogy nem csak egy hirtelen fellángolásról lesz szó. Érdemes lesz egy ilyenre "befektetni".

Természet-mintás darabok: Már több divatbemutató alkalmával megcsodálhattuk a virág, pillangó... és egyéb természet-mintázatú dzsekiket, szoknyákat, felsőket, nadrágokat. A visszajelzések alapján hatalmas durranás lesz.


Ruha alatti póló: Ilyen például, amikor egy egyberuha alá pólót vagy trikót vesz az ember. Ősszel és koratavasszal kellemes öltözék, ráadásul ezt is rengetegen ki fogják próbálni.

Zakó alól kilógó felső: Ha megfigyeltük, az elmúlt időszakban eléggé elszaporodtak az egészen hosszú aljú pólók, és ez mostantól az elegánsabb szegmensbe is befurakodott.

(Fotó: Cosmopolitan.com)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign