Jump to content

Ezek az idei szezon legkedveltebb hajszínei

2015. 08. 27. 13:34

Pontosan tudjuk, hogy a hajunk színének kiválasztása nem csak annyiból áll, hogy "szőke", "barna", "vörös" vagy "fekete", hiszen ezeknek a gyűjtőszíneknek számos árnyalata van. Nézzük, hogy ebben a szezonban mely altípusok a legkedveltebbek, melyeket választották leggyakrabban a fodrászszalonokban.

Kezdjük az egyik legkedveltebbel, a szőkével: Manapság a hidrogén szőke kevésbé volt kellendő, helyette a karakteresebb árnyalatok kerültek rivaldafénybe. Ilyen például a krémes sárga, a méz szőke és a vaj szőke.

A vörös haj egyik új üdvöskéje a pezsgő vörös, amelynek olyan hatása van, mintha a piros színt vegyítettük volna a szőkével. Ezen felül biztosan találkoztunk azzal a vörös árnyalattal, melyet az eper és az arany keverékének is mondanak. Végül, de nem utolsó sorban a fahéj vörös is közkedvelt volt ebben a szezonban, ami az előbb felsoroltak közül a "legvörösebb" árnyalat.

A barna hajnak van a legszélesebb repertoárja, hiszen a csokoládé barna, a gesztenye barna, az aranybarna, a vöröses barna, illetve a sötétbarna színek közül választottak a legtöbben.

Neked melyik tetszik ezek közül a legjobban?

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Cosmopolitan)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign