Jump to content

Íme Zuhair Murad menyasszonyi ruha kollekciója

2015. 08. 24. 15:47

Az esküvő életünk egyik, ha nem a legszebb napja, nem csoda, hogy a nők akár heteken, hónapokon keresztül képesek válogatni, míg meg nem találják a tökéletes darabot. Zuhair Murad nagyon odatette magát ezúttal is, és egy tökéletes menyasszonyi ruha kollekciót mutatott be a napokban.

A divatvilág talán legkényesebb szegmense a menyasszonyi ruhák ágazata, elvégre a nők ilyenkor a legválogatósabbak, és bizony tényleg nem egyszerű feladat megtalálni azt a darabot, melyet álmainkban, ábrándjainkban elképzeltünk.

Az elmúlt időszakot követően azt hiszem kijelenthetjük, hogy a libanoni tervezők pontosan tudják mi tetszik a hölgyeknek. Mégis miért? Talán mert Zuhair Murad már nem az egyetlen libanoni tervező, aki tökéletes munkát adott ki a kezei közül.

Olyan hírességek voltak kíváncsiak erre a kollekcióra, mint például Taylor Swift, Carrie Underwood, Ivana Trump, Beyoncé Knowles, Jennifer Lopez, Kellie Pickler, Shakira, Katy Perry, Christina Applegate, Vanessa Williams, Ana Ortiz, és még sok mások.

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Fashionstylemag)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign