Jump to content

Íme, az idei nyár szandál slágerei!

2015. 06. 22. 11:31

Ha nagy nyári vásárlás előtt állsz, akkor az alábbi képeket előtte mindenképpen tekintsd meg! Francia tervezők szerint, idén nyáron ezek a szandálok a legdivatosabbak és a tökéletes összhatás elérésének érdekében, az alábbi ruhákat és kiegészítőket érdemes hozzájuk magunkra húzni.

Már javában benne vagyunk a nyári szezonba, de még mindig nem késő felfrissíteni ruhatárunkat. Számos tervező és stylist kísérletezett a sokak által vitatott tanga szandálokkal, ám végül nagyon úgy tűnik, hogy ezek lesznek idén a slágerek.

Akik figyelemmel követik a különböző divatbemutatókat, azok már láthatták ezeket a kezdeményezéseket, viszont okkal ódzkodunk tőle, elvégre éjszaka nem éppen a legkényelmesebb viselet. A Chanel 2014 őszén, Párizsban megrendezett show-ján még erre is talált megoldást, hiszen a legújabb tanga szandálok mondhatni optimalizálva lettel az esti viselésre is.

Persze egy szandál önmagában nem elég ahhoz, hogy ténylegesen divatosan öltözködjünk, tudni kell mit húzhatunk fel hozzájuk. Az alábbi fotók éppen ebben fognak segíteni, tehát ha bizonytalan vagy milyen szoknya, nadrág, vagy felső való frissen vásárolt lábbelidhez, akkor pörgesd végig a lenti galériát!

További érdekességekért kérjük keressék fel Facebook oldalunkat.

(Fotó: Style.com)

divatesszepseg_sticky_layer_redesign